Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За и против слагане на БТР-ски блокаж нa предния мост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За и против слагане на БТР-ски блокаж нa предния мост

[QUOTE=r_vardarov;1981273]Много благодаря,ние вчера пръснах ме поредната заварка в задния диф.Изводите са следните заварка с по-големи гуми от 9-ки си е чиста глупост(няма ме здрав мост,независимо от марката с 12-ки.)

За тракторки ли пишеш ?
    Колко са тежки джипките, задниците им ?
    С какви мотори , кутий , дифове карате ?
    Сори, за многото въпроси, но съм почнал нова кола и още не съм "изчистил" всички детайли.
    Поздрави !!!!

Коментар

Някой поставял ли е бтр-ски шпер на лека кола с предно предаване ?И ще има ли проблеми с завоите.

Коментар

Първоначално публикуван от jakiro Преглед на мнение
        Някой поставял ли е бтр-ски шпер на лека кола с предно предаване ?И ще има ли проблеми с завоите.
        Ако не броиш опасноста от събиране на мантинелите с всичката газ - проблем никакъв. По-добре изясни каква ти е идеята, че доста бъзици ще събереш. Ако е за драг - ОК, за ежедневна употреба или за завои, по-добре не пробвай. А дали точно БТРски (интересно за каква кола все пак?) или друг - все тая.
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
          Ако не броиш опасноста от събиране на мантинелите с всичката газ - проблем никакъв. По-добре изясни каква ти е идеята, че доста бъзици ще събереш. Ако е за драг - ОК, за ежедневна употреба или за завои, по-добре не пробвай. А дали точно БТРски (интересно за каква кола все пак?) или друг - все тая.
          Е що да не става за ежедневна употреба или на писта лсд отпред?

Да давам ли примери със серийни коли така?
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Е що да не става за ежедневна употреба или на писта лсд отпред?

Да давам ли примери със серийни коли така?
            Тия примери карал ли си ги на мокър завой? Пича изрично е уточнил за предно при това.

P.S. аз ли нещо бъркам или ти намесваш LSD-то неправилно?

Коментар

Така де, кола с предно и ЛСД в него.
              За това говорим.
              Идеално е.
              Карал съм.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                ... P.S. аз ли нещо бъркам или ти намесваш LSD-то неправилно?
                Търтьо, сори, аз съм в грешка. Не знам защо бях останал с впечатлението, че БТР-ските са твърди автоматични блокажи, при това с лек проблем при разблокиране. Тъкмо затова много се изненадах на идеята да се набият на кола с предно с цел, различна от драг.

Коментар

По принцип става дума за астра гси. Причина за замисъла е драг по принцип и по голямо сцепление.Но ще се кара и от време на време смисъл през свободното ми време.Идеята ми беше за евентуални проблеми с високи скорости извън града на завои. Градско при по раздадена газ кръгови,обратни завои или по големи завои.

Коментар

По принцип има коли с заводски шпер на предно ,ама там до колкото съм чувал процентите на блокиране или незнам как да го нарека са по малки от на бтрския.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X