Хидравлична помпа защо не сложиш на двигателя (да се задвижва с ремъчна предавка) както е на хидравличните лебедки
На раздатката ще има полза само когато буксуват гумите и като излезнеш от тази ситуация как ще я навиеш, трябва примерно да караш назад за разпъва а напред за да навива, дори да има разпределител като на ЗИЛ и Виетнамка движението от там въобще не е удачно. Ако е на скоростите триябва да е хванато от първичния вал (дори и да не е наскорост, като пуснеш съединителя да задвижва разпределителя и от там да навива или развива
Дано не съм те объркал много но надявам се това да ти е от полза
Поздрави
Иначе ето подобно нещо на раздатката
Раздатъчната кутия има междинно положение и на Зил и на Газ .Така се навива лебедката.
Стефан спомена нещо, че са използвали ком и редуктор, като тези който се продават в момента за направа на метла, две четки отпред и метът улиците.
Добре, но аз го слагах преди време, и все си мисля, че върти когато раздатката е на неутрална, тогава как ще се движи джипа и ще мете?
Ето го мнението на Стефан:
"Най-вероятно е метла, от тия с двете вертикални четки пред предните колела. Хубаво чисти покрай бордюрите и стените"
Стефан спомена нещо, че са използвали ком и редуктор, като тези който се продават в момента за направа на метла, две четки отпред и метът улиците.
Добре, но аз го слагах преди време, и все си мисля, че върти когато раздатката е на неутрална, тогава как ще се движи джипа и ще мете?
Ето го мнението на Стефан:
"Най-вероятно е метла, от тия с двете вертикални четки пред предните колела. Хубаво чисти покрай бордюрите и стените"
точно за това устройството е с две ръчки.с едната включваш лебетка при неутрално. с другата метеш.
Точно така е и при механичните лебедки на Зил и Газ.Има си ръчка за раздатаъчната кутия която е с три положения,понижаваща, междинно (изключен демултипликатор ) и директна .Когато трябва да ползвам лебедката и автомобила да стои на едно място ,просто изключвам демултипликатора в междинно положение и с отделен лост се включва лебедката . С предавките напред и назад се определя накъде да върти . А ако искам и камиона да се движи в съответната посока в която работи и лебедката се вкл.и демултипликатора на понижаваща.
Нещо не са баш така тези работи.
КОМ-а ако има лост да мести зъбното колело от неутрално на пониващо, когато се превключи и раздатката- това вече е друго, но ме съмнява.
Нещо не са баш така тези работи.
КОМ-а ако има лост да мести зъбното колело от неутрално на пониващо, когато се превключи и раздатката- това вече е друго, но ме съмнява.
Зъбното колело си е фиксирано и не се мести напред назад, с ръчката се зацепва само карданчето към зъбното.
"Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар