На раздатачната кутия на уаз има капак където се слага извод за допълнителни приспособления /помпа за пръскане/. Там мисля да сложа помпа за хидравлична лебедка, някой правил ли е подобно нещо и ако е правил нека сподели.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Извод от раздатка на УАЗ
Свий
X
-
Re: извод от раздатка на уаз
Извода го слагам тои е фабричен но движението идва вътре в купето между предните седалки вала е назад. Как тогава да искарам вал до предната броня за механична лебедка.С маркучите ще ми е по лесно."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Хидравлична помпа защо не сложиш на двигателя (да се задвижва с ремъчна предавка) както е на хидравличните лебедки

На раздатката ще има полза само когато буксуват гумите и като излезнеш от тази ситуация как ще я навиеш, трябва примерно да караш назад за разпъва а напред за да навива, дори да има разпределител като на ЗИЛ и Виетнамка движението от там въобще не е удачно. Ако е на скоростите триябва да е хванато от първичния вал (дори и да не е наскорост, като пуснеш съединителя да задвижва разпределителя и от там да навива или развива
Дано не съм те объркал много но надявам се това да ти е от полза
Поздрави
Иначе ето подобно нещо на раздаткатаСлучайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
И друг път съм задавал въпроса - защо всичко трябва да става по най трудния начин?
Свършиха ли електрическите лебедки? Или тези схеми са по надеждни?
Някъде из форума имаше една тема дето някой си скъса нервите с една хидравлична лебедка и накрая с взе електрическа.
Коментар
-
когато раздатката е на средно положение се надявам тогава да въри. Част от удоволствието е да се помъчиш и сам да го направиш."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Именно. Иначе си губи всички свой предимства.Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнениекогато раздатката е на средно положение се надявам тогава да въри.
Коментар
-
От: извод от раздатка на уаз
Да не си прибрал някой.Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнениеавтовишките които продавахме на УАЗ АГП-9, бяха така, стабилизираш пускаш на неутрал и чрез КОМ се зазвижва хидравлична помпа.
Коментар
-
От: извод от раздатка на уаз
Работих почти 4 години на такава автовишка УАЗ-/главно ремонт на улично осветление по селата-/сериозни проблеми сме нямали,освен леки течове на масло по хидравликата и дребни аварий по управлението/.Много добре е намислена машината и за разлика от почти всички други автовишки позволява работа при силнопресечен терен.Като се включи РК на положение "НЕУТРАЛ" започва да работи хидравличната помпа на автовишката.Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнениеавтовишките които продавахме на УАЗ АГП-9, бяха така, стабилизираш пускаш на неутрал и чрез КОМ се зазвижва хидравлична помпа.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар