Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разлика между 21 и 24 Глава?
Свий
X
-
Re: Разлика между 21 и 24 Глава?
Колега Макавеев (mac) тая глава е 21.
Няма глава 21 е обли тръби.
Ако не вярвате ровете тука и гледайте
http://acat.autodealer.ru/index.php?type=1
Сега ще пусна снимки на мойта глава 24 където водната помпа е на главата а не на блока.
Също и нмоера на главата как се вижда.Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Имах в предвид колектора към 21 глава. Т.е. главата на колегата не може да бъде 21.
Според мен си е 24 - въпроса е как е съвпаднала към блока на 417.
Никога не сме го правили.Може и да има възможност щом е направено.only 4 x 4,sim AWD
Коментар
-
Че съвпада - съвпада.Даже се и практукува много често само не съм сигурен дали не се сменят шпилките
.
Също така разправят,че започва да върви повече сигурно защото главата си е пригодена за бензин 93.Знам ли
не съм го пробвал.
Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Шпилките са различни - щом ги подават с различни номера двата завода.
За това дали става - щом продаваме гарнитура универсална може би е вярно.
Но ЗМЗ глава винаги е била по скъпа от УМЗ и до този момент не сме стигали.
Но да кажа честно на ЗМЗ - легло на клапан пада по рядко то УМЗ.
Може и да греша защото все пак УМЗ -то в България е повече.only 4 x 4,sim AWD
Коментар
-
Да че е 21 се вижда от самлоетПървоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеКолега Макавеев (mac) тая глава е 21.
При теб се вижда ясно че преди номера пише 24- 1003***Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеСега ще пусна снимки на мойта глава 24 където водната помпа е на главата а не на блока.
Също и нмоера на главата как се вижда.
Но при мен се вижда само 1003**, преди номера няма нищо не си личи да е пилено или да е имало нещо
А това К*Т*21,но може да е 24 просто отловката е станала ни 1 ни 4
Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
До: Разлика между 21 и 24 Глава?
Тоя проблем лесно се решава с настолната бормашинаПървоначално публикуван от uazik Преглед на мнениеНа 421 шпилките са 12 мм.
На 417 - 11 мм.
Взаимозаменяеми
Коментар
-
Имам три такива глави,за продан.Но като дойде някой да ме попита за какъв модел става и аз цъкам...ами.то...нали знайш сега...Мисълта ми е точно на кой модел отговая,21,24...ей това ме интерисува!!Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеТова и е каталожния номер.
И кво те интересува за тая глава толкова?Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
Коментар
-
Може да я сложиш на всеки модел двигател ама тя е от двигател УМЗ 417 ,а в БГ най разпространеното понятие е,че за Уаз има 2 двигателя 21 и 24 което е така ама е и малко грешно
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар