Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се монтира к 126 б

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как се монтира к 126 б

Благодаря колега,ние също чакаме с нетърпение да покараме с вас,дано по-скоро почне да вали редовно.А карбуратор от газ 53 ще монтирам съвсем скоро,все пак има много какво да научи човек от вас.
    Случайни хора УАЗ не карат! Радослав Стоилов 0899496832

Коментар

всъщност някой може ли да даде снимков материал че начини много ама все не ми се получава.
      Където не мога пеш продължавам с Уаза.
      Съдействие за закупуване на гуми с отстъпка срещу
      Съдействие на закъсали автомобили

Коментар

Монтирах карбуратор к 135 който е почти същия като к 126 б и двата карба са от ГАЗ 53 А.Изчистих всички жиглиори но продължава да заглъхва ако не е на смукач иначе има голяма промяна в силата и развъртането на двигателя.Другият ми въпрос е къде се пробива за газ че неможем се разберем с тоя разход 30 бензин.

Коментар

Колега ако може,да качиш снимки как си го монтирал,че аз взех к 126 б и искам да го монтирам с възможно най-малко преработки така,че лесно да се върна на стария карборатор ако не съм доволен от резултата.

Коментар

Ето снимки на разпробит карборатор,не искам да подвеждам колегата,разпробих го като гледах друг такъв монтиран и работещ на Газ 53.Нека колегите да кажат правилно ли е разпробит,и ще има ли файда да се монтира такъв карборатор на ЗМЗ 24д,който се кара оснвно на газ?Натиснете снимката за да я уголемите

Име:28092011.jpg
Прегледи:1
Размер:128.3 КБ
ID:5306746Натиснете снимката за да я уголемите

Име:28092011(001).jpg
Размер:112.7 КБ
ID:5306747Натиснете снимката за да я уголемите

Име:28092011(002).jpg
Размер:112.9 КБ
ID:5306748Извинявам се за качеството на снимките но го снимах с телефон.
            Прикачени файлове

Коментар

А ето на какво ще се монтира,че все не му стига рязНатиснете снимката за да я уголемите

Име:20092011(001).jpg
Размер:152.2 КБ
ID:5306749Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20092011(002).jpg
Размер:144.9 КБ
ID:5306750

Коментар

Темата гледам е стара, но и аз ще попитам тук, защото така и не се разбира точно какво трябва да се направи. Та въпросът ми е. Как се монтира ей такова чудо на УАЗ ?
                Днес се сдобих с един такъв К126Б, дават го за ГАЗ 53/66.Моторът ми е 414 с глава 417 кръгли колектори, еднокамерен карбуратор с елипсовиден фланец и две шпилки за захващане към всмукателните тръби.Преходен фланец ли да се прави или има друг начин?Имам намерение да карам на газ както до сега ,така че и газифицирането е интересно с плочка или с пробиване ,кое е по добре ?
                Моля колегите ,които са правили подобна галимация ,ако нямат нищо против да споделят опита си, ще съм много благодарен!
                Ако има и снимков материал ще е просто перфектно.

Поздрави.

Коментар

Май ще ти трябват колектори за двукамерен. Но нека кажат тия които са го правили.
                  На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Значи първо намираш колекторни тръби за двукамерен.После пробиваш карбуратора с 2 щуцера.И след това имаш два варианта:лостова система (като при мен) или с жило като при други колеги, за мен е по добре 2 рото.

Коментар

Търсиш всмулателни и изпускателни колектори от УМЗ417,421,ЗМЗ24,402 е с двоен изпускателен. Дупчене за газ със щуцери, махаш мембраната и от там слагаш лост за да вземаш оста за движението на клапите. Като махнеш мембраната има една дупка която трябва да се затапи, че смуче вакум от там. от другата страна където оргинално се подава газ от щангата, нестава както трябва. Правиш го на жило с педал с жило от фв пасат/голф за най лесно.
                      Лошото е че снимки май нямам
                      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

много благодарен!

Коментар

Ей на тия линкове мисля че има писано по въпроса макара и за малко по друга кола
                          http://gaz-24.com/forum/viewtopic.php?f=53&t=73698

http://gaz-24.com/forum/viewtopic.php?f=53&t=73865

http://gaz-24.com/forum/viewtopic.php?f=53&t=73915
                          основният дефект на автомобила е зад волана:confused:

Коментар

Ей това ако има кой да го преведе и постне тук няма да има равен.

Коментар

Първоначално публикуван от boychoivanov Преглед на мнение
                              Ей това ако има кой да го преведе и постне тук няма да има равен.
                              Аз прочетох статията, наистина много полезна информация има.Доста интересни доработки и мисля, че това четиво ми разясни как стават нещата в детайли.Авторът е полирал повърхности, дори е поизпилил ненужен метал с цел да подобри преминаването на въздуха през дифузьорите.Интересно решение има за обръщане на оста на дроселите чрез което се решава проблема с лостовата система на педала за газта и тн....
                              Дълго е за превод ,но не е невъзможно,аз не се наемам, защото има много термини, които не зная от руски

Благодарности колега.

В момента търся колектори за двукамерен карбуратор,ако някой има излишни да казва!!Обещавам снимков материал от операцията.

Коментар

Ако основите на ладовите карбуратори са идентични по размери и междуболтови разстояния, има и още един вариант. Малко по-късно ще потърся чертежа на фланец за подобна трансплантация.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Scan-131213-0003.jpg
Размер:88.5 КБ
ID:5545832
                                Последно редактирано от коко келеша; 13-12-13, 20:41.
                                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                                Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X