проблема ми е в лостовата системал
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се монтира к 126 б
Свий
X
-
От: Как се монтира к 126 б
Първоначално публикуван от boychoivanov Преглед на мнениек 126 б е от газ 53.б-то означава че е балансиран.Такъв искам да сложа само че лоста за газта е от другата странаГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Здрасти r_vardarov аз съм онова момче от Кюстендил с който се запозна на състезанието в с.Рельово,с уаза дето лебедката му не проработи.Карбуратора от газ 53 става ли на колекторите на 24д или трябва преработки,предварително ти благодаря и поздрави на теб и колегата с черната текезарка.Случайни хора УАЗ не карат! Радослав Стоилов 0899496832
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеЩом е така монтирай обратно карбуратора.Където не мога пеш продължавам с Уаза.
Съдействие за закупуване на гуми с отстъпка срещу
Съдействие на закъсали автомобили
Коментар
-
126-Г, ГМ, ГУ,П, Б, БУ, 135 са идентични като захващане, 151 също, само че втората камера е с по голяма клапа и е препоръчително да се разпраобие дупката на колетора 3мм ако не се лъжа.
Ако си с жило може да пробваш всякакви. Б- не значи балансиран!
С такъва от 53 или 66 разлика наистина има осезаема, преработва се само оста на дроселите при по претенциозните водачи...Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Първоначално публикуван от off_roader Преглед на мнениеЗдрасти r_vardarov аз съм онова момче от Кюстендил с който се запозна на състезанието в с.Рельово,с уаза дето лебедката му не проработи.Карбуратора от газ 53 става ли на колекторите на 24д или трябва преработки,предварително ти благодаря и поздрави на теб и колегата с черната текезарка.
Коментар
-
Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнениеА какво ще кажете за карбуратор от Зил 157 ? Тъй като си хвърлих тези от Газ-ката на вторични... а имам един чисто нов за ЗилМисля да експериментирам...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар