Обява

Свий
Няма добавени обяви.

к 151 в и празен ход на газ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: к 151 в и празен ход на газ

карам я със 60-70 км/ч и въобще не се стига до отваряне на втората клапа,затова и толкова я държа отворена.
    Всъщност направих това което ме посъветваха колегите тука от форума- намалих въздуха като на въздуховода сложих дъно от половин литрова бутилка за минерална вода със отвор около 20 мм, започна да реагира по добре на винтовете на тройника и този на изпарителя и като че ли си държи обороти на празен ход,поне докато я карам из града,навън не съм я изкарвал защото не имало небходимост
    основният дефект на автомобила е зад волана:confused:

Коментар

Колега тоя карбуратор или не е пробит там където тябва или има някакъв проблем. До сега не съм виждал уаз да трябва да работи като и се запушва филтъра. Те работят на газ и без филтър а ти му завтаряш сечението. Търсете проблема някъде другаде на там където го търсите.
      Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

карбуратора го пробиваха уж специалисти,аз не посмях..щуцера е над дроселовата клапа в най тясната част на дифузьора, и на двете клапие така пробит...гледах в руските сайтове и там същият карбуратор беше пробит в горната част ....
        основният дефект на автомобила е зад волана:confused:

Коментар

А с намаляването на обема на въздуха в горивната смес няма ли да се вдигне разхода на гориво?
          БИО пчелен мед и пчелни продукти
          0888 66 59 73

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X