Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подготовка на Хънтър за Лазарово
Свий
X
-
От: Подготовка на Хънтър за Лазарово
Еди страничен въпрос, на първата снимка ресора е странно отворен и листовете са криви, нещо неестествено стой, това нормално ли е?"Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Колега,този Хънтър има зад гърба си няколко състезания и предполагам от там са му тези белези върху ресорите!Поздрави.Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнениеЕди страничен въпрос, на първата снимка ресора е странно отворен и листовете са криви, нещо неестествено стой, това нормално ли е?ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!
Коментар
-
Да така е Вальо. Аз смених оригиналните ресьори с тези новите усилени. Ресьорите на Хънтъра са различни от тези на 469.Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнениеАз си мисля че са си така мисля че на хънтара са различни ресорите от другите модели УАЗ-и мое мнение.
Стоян дакаже.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
ЗМЗ 409 - 2.7 инжекционПървоначално публикуван от luubo Преглед на мнениеСтана интересно, с какъв двигател е, че му стигала мощността?
Коментар
-
Не е Соти. Няма лифт.Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеХм,загледах се в тази снимка...джипа лифтван ли е?[ATTACH=CONFIG]299672[/ATTACH]
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Първоначално публикуван от g_gosho Преглед на мнениеВальо, колко висок стана Уаз-а след изрязването
Ето една снимка.
Мисля че ще си доволен.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар