От: ПОДГОТОВКА НА ХЪНТЪР ЗА ЛАЗАРОВО

Ето и от другата страна е готов остана малко за закърпване от долу но утре ще продължим.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подготовка на Хънтър за Лазарово
Свий
X
-
От: Подготовка на Хънтър за Лазарово
Първоначално публикуван от Владо_Веков Преглед на мнениеЗначи, за Белослатинската агенция няма тайни..Номер 1 във всички отношения!
Чакай само да го видиш в завършен вид какво бижу ще стане!
А дали сме №-1 вие ще кажете.
Коментар
-
На мен пък ми е по-интереснно да знам ,какъв трябва да бъде крайния резултат,тъй като заглавието на темата е "Подготовка за Лазарово".С какви гуми ще е машината,окачването с какво и колко ще се преработи,трансмисия,мотор и т.н.
Поздрави!0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Чак някакви чудеса няма да правим. Плана е:
1. Изрязване на праговете - вече го направихме.
2. Резервоарите ще изчезнат от неподходящите места и ще има един отзад до десния подкалник.
3. Още малко ще изрежем калниците за да няма проблем с 33' гуми.
4. Окачването ще си остане стандартното руско за Хънтъра, промяната е, че отзад вече съм сложил 4-ри листови ресьори, но те са си стандартни за модела. Ходове няма да има кой знае какви.
5. Двигателя също няма да се пипа, той си има мощност.
6. Отпред ще променим булбара, отзад ще махнем буферите и ще сложим тръба.
7. Ще направим външна клетка, мисля да се пробвам на клас Експерт и за там ще е задължително.
8. Гуми има 2 варианта - ще купувам Silverstone MT 117 Xtreme, 33' или в краен случай тракторки пак 33'. Ще ги сложим на обърнати стандартни джанти 16-ки от Хънтър.
В общи линии е това. Може да давате и други идеи, с радост ще ги чуя и ако имам възможност и ще реализираме.
Коментар
-
Първоначално публикуван от g_gosho Преглед на мнениеЧак някакви чудеса няма да правим. Плана е:
1. Изрязване на праговете - вече го направихме.
2. Резервоарите ще изчезнат от неподходящите места и ще има един отзад до десния подкалник.
3. Още малко ще изрежем калниците за да няма проблем с 33' гуми.
4. Окачването ще си остане стандартното руско за Хънтъра, промяната е, че отзад вече съм сложил 4-ри листови ресьори, но те са си стандартни за модела. Ходове няма да има кой знае какви.
5. Двигателя също няма да се пипа, той си има мощност.
6. Отпред ще променим булбара, отзад ще махнем буферите и ще сложим тръба.
7. Ще направим външна клетка, мисля да се пробвам на клас Експерт и за там ще е задължително.
8. Гуми има 2 варианта - ще купувам Silverstone MT 117 Xtreme, 33' или в краен случай тракторки пак 33'. Ще ги сложим на обърнати стандартни джанти 16-ки от Хънтър.
В общи линии е това. Може да давате и други идеи, с радост ще ги чуя и ако имам възможност и ще реализираме.
Поне отзад може да си поиграете с окачването за по-добри ходове.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Колега ако преместиш лебедката вътре ще намалиш тежината на предницата и ще се увеличи ъгала на атака... и джипа ще е по-добре балансиранНяма да е лошо и един шнорхел да спретнете за водните препядствия
Сивърстоуна са по подходящи за Лазарово според мен... Успех в подготовката и качвайте снимки да радвате феновете на марката
))
Ако няма каде да отидеш , ела на себеси
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеА блокажи?Мостовете са Спейсър,нали?
Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнениеКолега ако преместиш лебедката вътре ще намалиш тежината на предницата и ще се увеличи ъгала на атака... и джипа ще е по-добре балансиранНяма да е лошо и един шнорхел да спретнете за водните препядствия
Сивърстоуна са по подходящи за Лазарово според мен... Успех в подготовката и качвайте снимки да радвате феновете на марката
))
Последно редактирано от Стоян Францов; 08-02-11, 22:16.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар