Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Буханка кемпер+ремонт!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Буханка кемпер+ремонт!

Мислите ли, че хора способни да направят това нещо ще оставят машината без антикорозионно покритие?!

Къде видяхте крайния резултат, при мен 20-30 от последните снимки не излизат?

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
      Мислите ли, че хора способни да направят това нещо ще оставят машината без антикорозионно покритие?!

При мен излизат всичките ,крайния резултат е страхотен !

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение

Жоре, бавно зареждат снимките, но иначе си излизат всичките. Хубава Буханка!

Коментар

http://forum.uazbuka.ru/showthread.php?t=67668

Тук може да се види вътрешното оформление на кемпера. Килимчетата по стените и всичкото му уборудване. Доколкото разбрах сега са сменили само кабината и надстройката, за по на там са оставили смяната на шасито. Направо се плаша за там какво ще измислят. Иначе този майстор има златни ръце. За пари го прави, което не изключва, че и с мерак го върши.
          Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.

Коментар

Доста са си поиграли Това е възстановяване!
            0888 50 13 35

Коментар

Много работа са хвърлили.Крайния резултат е страхотен !

Коментар

Не знам кой точно пръв е започнал производството на такива кемпери, но през осемдесет и някоя фирмата THULE произвеждаше такива в две разновидности на шаси от УАЗ 452. Единият вариант беше като десната, но надстройката минаваше и над кабината. Другият вариант представляваше кабина плюс термофургон. Жилищните помещения бяха от панели-сандвич от два листа алуминиева ламарина и полиуретанова пяна по средата. По времето, когато беше написана статията имаше преработени и продадени повече от 5000 броя.
                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X