Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Буханка кемпер+ремонт!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Буханка кемпер+ремонт!

Руснакът Григорий Дяконов описва трудностите и начина за възстановяване на УАЗ-Десна-2М!На мен ми бе крайно интерсно да прочета за това начинание и си позволявам да пусна статията от сайта www.sever66.ru - добре известен сред всички. Има ли подобно творение из нашите ширини?

Линк - http://sever66.ru/?cid=2157

От: Буханка кемпер+ремонт!

Хубава тема изнамери!От стария кемпер почти нищо не използваха освен алуминиевите прозорци!Колко много труд е вложен в този УАЗ!!!
    ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Първоначално публикуван от steev69.bg Преглед на мнение
      Хубава тема изнамери!От стария кемпер почти нищо не използваха освен алуминиевите прозорци!Колко много труд е вложен в този УАЗ!!!
      Благодаря! И колко водка бих добавил е вложена освен всичко... в тежки, отчайващи моменти по ремонта..

Коментар

много добре е направена )) заварките са като рисувани... много труд е вложен
        Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Владо,бях чувал че в Русия има едни алуминиеви крале..Та този кемпер прилича на бронирана кола и сигурно след дооборудването ще закове кантара на 3,5 тона,ще трябва и ресьорите да пипнат да не се обърнат обратно .Иначе добра и здрава изработка ,но за олекотяване и дума не става.Ако тия конструкции и ламарини се заменят с алуминий ще бъде по добре.Отделно антикорозионната защита ми се видя слаба с тия заварки.За разхода да не говорим.Иначе може да се направи такова нещо и тук,но аз бих заложил на дървена конструкция облицована с ал.ламарина и лайсни и само пода с стоманен профил закрепен тампонно за шасито.Отделно изолация със стиропор и вътрешна облицовка.Но щом се прави нещо все е хубаво.
          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Грозен кютуктоя е убил Буханското в нея.Иди в Обеля и виж при Ването къде изчуква коли каква Буханка подготвятпак гледат от некъв руски сайт но нема общо с това тука.Поздрави
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
              Владо,бях чувал че в Русия има едни алуминиеви крале..Та този кемпер прилича на бронирана кола и сигурно след дооборудването ще закове кантара на 3,5 тона,ще трябва и ресьорите да пипнат да не се обърнат обратно .Иначе добра и здрава изработка ,но за олекотяване и дума не става.Ако тия конструкции и ламарини се заменят с алуминий ще бъде по добре.Отделно антикорозионната защита ми се видя слаба с тия заварки.За разхода да не говорим.Иначе може да се направи такова нещо и тук,но аз бих заложил на дървена конструкция облицована с ал.ламарина и лайсни и само пода с стоманен профил закрепен тампонно за шасито.Отделно изолация със стиропор и вътрешна облицовка.Но щом се прави нещо все е хубаво.
              Твоя вариант е по-сполучлив - тази конструкция сигурно тежи поне 500-600 кила, ако не и повече. С алум.профили е къде по-добре.
              Но щом човека така ги вижда нещата..

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                Иди в Обеля и виж при Ването къде изчуква коли каква Буханка подготвятПоздрави
                Старии , къде в Обеля е "Ването" ? (най ги намирам по улица и номер)
                Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Браво на хората за труда, може и от желязо да е но евала, то тя и преди си е била тежка
                  Много заварване и ламарини

Тони, тая дето прават ако е толко хубава що не ги навиеш да и пуснат снимки
                  Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                    Грозен кютуктоя е убил Буханското в нея.Иди в Обеля и виж при Ването къде изчуква коли каква Буханка подготвятпак гледат от некъв руски сайт но нема общо с това тука.Поздрави
                    това не е буханка, руски кемпер си е - в оригинал е била такава

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:AKSM01452D_1.jpg
Прегледи:1
Размер:48.2 КБ
ID:5248919

Коментар

Много труд, много майсторлък, а и надали е било евтино!
                      Само не разбрах смисъла - та те си я направиха наново. Каквото не направиха, го купиха. Да бяха си купили направо цял автомобил.
                      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                        Много труд, много майсторлък, а и надали е било евтино!
                        Само не разбрах смисъла - та те си я направиха наново. Каквото не направиха, го купиха. Да бяха си купили направо цял автомобил.
                        Освен МЕРАК друго не се сещам какво би го накарало Абе луд умора нема, както се казва. Евалла на колегата все пак..другата ще е по-олекотена..

Коментар

Първоначално публикуван от Владо_Веков Преглед на мнение
                          Освен МЕРАК друго не се сещам какво би го накарало Абе луд умора нема, както се казва. Евалла на колегата все пак..другата ще е по-олекотена..
                          А бе аз както съм се мераклъндисал само да щипна някоя УАЗ-ка тънко и я плесвам.Както имам опит с правенето на каравана още в далечната 1987 год.Другата идея е да се присади готова каравана върху шаси,пак става.Друг е въпроса с Технотест-а.1987 год го минавахме в Балканкартехника в София...сега не знам.
                          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Като гледам колко мерак е вложил човека и никаква корозионна защита. Не знам какъв е смисъла. Докато беше на профили поне трябваше да го защити това купе. Язък за усилията.

Коментар

Първоначално публикуван от Владо_Веков Преглед на мнение
                              Руснакът Григорий Дяконов описва трудностите и начина за възстановяване на УАЗ-Десна-2М!На мен ми бе крайно интерсно да прочета за това начинание и си позволявам да пусна статията от сайта www.sever66.ru - добре известен сред всички. Има ли подобно творение из нашите ширини?

Линк - http://sever66.ru/?cid=2157
                              Мисля че е страхотна, много добре изглежда в завършен вид , само да я бяха показали и отвътре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X