Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ето го и моя УАЗ 31512
Свий
X
-
От: Ето го и моя УАЗ 31512
Колега,що се не похвали,че си я подкарал?
Видях я преди няколко дни,вече,съм сигурен,че беше тя!Много лачена,изпипана,абе безпогрешна машина,от където и да я погледнеш!Браво,за положения труд!
Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec
Коментар
-
Карам я колега вече!! Има все още някой неща, които трябва да пипна..като начало разхода на газ ми се струва много висок...изпарителя е стар , и незнам дали някога са му сменяни мембрани. Иначе що годе е добре. Вчера смених масло..карах около 500 км с М10Д за промивка, източих този абсурд на масло и налях Селения 15/40. Разликата в налягането е огромна. На празен ход на топъл мотор държи около 1,5 атм. в движение м/у 2,5 и 3. За сега съм доволен!! Регулирах клапани, сега не се чува как работи. Но само това с горивото..да се надявам,че ще го нагодя и това.Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнениеКолега,що се не похвали,че си я подкарал?
Видях я преди няколко дни,вече,съм сигурен,че беше тя!Много лачена,изпипана,абе безпогрешна машина,от където и да я погледнеш!Браво,за положения труд!Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
Коментар
-
Карам от доста време със Селения златна, само плюсове.Първоначално публикуван от reichfurrer Преглед на мнениеКарам я колега вече!! Има все още някой неща, които трябва да пипна..като начало разхода на газ ми се струва много висок...изпарителя е стар , и незнам дали някога са му сменяни мембрани. Иначе що годе е добре. Вчера смених масло..карах около 500 км с М10Д за промивка, източих този абсурд на масло и налях Селения 15/40. Разликата в налягането е огромна. На празен ход на топъл мотор държи около 1,5 атм. в движение м/у 2,5 и 3. За сега съм доволен!! Регулирах клапани, сега не се чува как работи. Но само това с горивото..да се надявам,че ще го нагодя и това.Няма невъзможни работи.Тел.0888344659
Коментар
-
Казваш висок е разхода ....... На моя след смяна на мембраните постигнах 22 . Но мисля да сменя и разклонителя с врътката че е една , а според майстора за двукамерен карбуратор си трябва разклонител с две врътки. Маслото - карам с някакво гръцко наливно 20/50 , по-евтино от българското . От миналата година лятото като смених сегментите не ми е горяло масло.Първоначално публикуван от reichfurrer Преглед на мнениеКарам я колега вече!! Има все още някой неща, които трябва да пипна..като начало разхода на газ ми се струва много висок...изпарителя е стар , и незнам дали някога са му сменяни мембрани. Иначе що годе е добре. Вчера смених масло..карах около 500 км с М10Д за промивка, източих този абсурд на масло и налях Селения 15/40. Разликата в налягането е огромна. На празен ход на топъл мотор държи около 1,5 атм. в движение м/у 2,5 и 3. За сега съм доволен!! Регулирах клапани, сега не се чува как работи. Но само това с горивото..да се надявам,че ще го нагодя и това.На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
разхода на черно ми е около 30-35/100, това натоварен с дърва!! Много ми се вижда на мен!!Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеКазваш висок е разхода ....... На моя след смяна на мембраните постигнах 22 . Но мисля да сменя и разклонителя с врътката че е една , а според майстора за двукамерен карбуратор си трябва разклонител с две врътки. Маслото - карам с някакво гръцко наливно 20/50 , по-евтино от българското . От миналата година лятото като смених сегментите не ми е горяло масло.Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
Коментар
-
Сега пак ги въртях..ще видим утре или вдруги ден как ще е! Аз съм с тройник с две врътки...отвъртял съм по около 3 оборота и на двете...! да видим!!Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеО с дърва аз стигах 45 газ , ама бях поотвил кранчето.
Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
Коментар
-
Да със щуцери е!Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеКак е вкарана газта със щуцери ли ?Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар