Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Риза+бутало за М-21

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Риза+бутало за М-21

Колеги знае ли някой каква е цената на комлект нови ризи,бутала и сегменти за газ 53?
    Последно редактирано от Emil_Pz; 08-02-13, 21:38.

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
      Несъм сигурен, ти слагал ли си?
      Аз не успях.
      Не но мой познат е слагал на волга

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho69 Преглед на мнение
        Не но мой познат е слагал на волга

Ясно, значи не стават без преправяне
        "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Сега се разрових в една книга за волга в която са изредени всички взаимозаменяеми части между газ24,газ21,газ53 и газ66, и там ризи(цилиндрови втулки) и бутала не фигурират. Това най-вероятно значи, че без преправяне не стават.
          А с буталата как стоят нещата, стават ли от газ 53 на уазов мотор 414?

Коментар

Стават, но по добре търси с тесните сегменти да са каналите на компресионните 2х2х5мм.
            Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Колега защо е по добре да са 2х2х5мм? Тези дето ги имам са от едно време(би трябвало да са читави) и са 2.5х2.5х5.

Коментар

Да, Ники, кажи моля те какви са ти съображенията за тесните сегменти?
                "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Новите ги правят така и според майстори, има по малко триене, което води до повишаване на мощността, намаляване на разход и износване, и казват че за по силните бензини и газ е по добре, все пак са правени за 76. Колко е вярно е относително, но има някаква логика, според мен е по хубавото ако има варянт за избор.
                  Другото кото съм забелязал руските сегменти не държат на прегряване, отвръщат се и почва да гори масло след няколко стотин / хиляди в зависимост от експлатацията/ километра.
                  Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X