Преди време се сдобих с двигател от Волга М-21 на малко километри от ремонт, но с пукната риза/вертикално/, паднало легло на смукателен клапан и набито бутало/стегнати сегменти от леглото на клапана/ на втори цилиндър/незнам кое е било първоизточника на повредата/. Идеята ми беше да го ползвам за донор, но след като възстанових леглото на клапана не мога даго гледам така изтърбушен и искам да му чуя гласа, а пари за нови ризи и бутала не ми се дават. Та ако има някой излишни бутало и риза/работили/ на символична цена може да направим сделка. Разбира се ще се получи разлика в теглото на буталата, но няма да го ползвам за основен двигател, пък може и нищо да не се получи.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Риза+бутало за М-21
Свий
X
-
От: Риза+бутало за М-21
Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнениеИмам и риза и бутала,само как да ти ги изпратя?Говори ме за плащане една бира,някога..
Колегата pelivano е по-близо ако намери нещо може с него да свършим работа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от boreto2 Преглед на мнениеСтават, и от МИГ 21 стават, но сегментите(масления не е от части а цял) и маслото го яде яко.Мисля че ризите искаха малко стругарска работа-по дълги са. С поздрав Борето
По-къси са, но стават.
Стругова се горният ръб.
А за сегментите, такива имали, такива сложили, все тая.
Успех."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
А на кои модели уазови двигатели стават ризи от газ 53. Защото моята уазка е с 414, и понеже имам нови ризи и бутала от газ 53 и си викам дай да и направя едно ремонтче с тях, отворих мотора и какво да видя ризите различни.
Коментар
-
Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнениеРизите от Газ-53 са по-къси."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sasho69 Преглед на мнениеНе на Газ 24 става безз никакво преправяне
Аз не успях."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар