Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Риза+бутало за М-21

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Риза+бутало за М-21

Преди време се сдобих с двигател от Волга М-21 на малко километри от ремонт, но с пукната риза/вертикално/, паднало легло на смукателен клапан и набито бутало/стегнати сегменти от леглото на клапана/ на втори цилиндър/незнам кое е било първоизточника на повредата/. Идеята ми беше да го ползвам за донор, но след като възстанових леглото на клапана не мога даго гледам така изтърбушен и искам да му чуя гласа, а пари за нови ризи и бутала не ми се дават. Та ако има някой излишни бутало и риза/работили/ на символична цена може да направим сделка. Разбира се ще се получи разлика в теглото на буталата, но няма да го ползвам за основен двигател, пък може и нищо да не се получи.

От: Риза+бутало за М-21

колега кой ремонт ти трябва имам в гаража някакви утре ще погледна
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Имам и риза и бутала,само как да ти ги изпратя?Говори ме за плащане една бира,някога.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
        Имам и риза и бутала,само как да ти ги изпратя?Говори ме за плащане една бира,някога.
        Здравей, за изпращане ако ти е удобно може да ги изпратиш по куриерите за моя сметка:гр.Кюстендил до поискване Антон Стойнев тел.0888625341. Мисля, че друго не е необходимо. Предпочитания за бирата имаш ли .
        Колегата pelivano е по-близо ако намери нещо може с него да свършим работа.

Коментар

Колега днес ми остана време и се разрових из гаража но се оказа че баща ми ги е метнал в отпадаците иначе имаше 2 останали виж колегата Румен Успех
          Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Здравейте,
            Колеги вярно ли е, че ризи и бутала от газ 53 стават на някой от уазовите мотори?

Коментар

вярно е
              Техниката дава толкова колкото можеш да вземеш от нея!!!!

Коментар

Стават, и от МИГ 21 стават, но сегментите(масления не е от части а цял) и маслото го яде яко.Мисля че ризите искаха малко стругарска работа-по дълги са. С поздрав Борето

Коментар

Първоначално публикуван от boreto2 Преглед на мнение
                  Стават, и от МИГ 21 стават, но сегментите(масления не е от части а цял) и маслото го яде яко.Мисля че ризите искаха малко стругарска работа-по дълги са. С поздрав Борето
                  Не е така.
                  По-къси са, но стават.
                  Стругова се горният ръб.
                  А за сегментите, такива имали, такива сложили, все тая.
                  Успех.
                  "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

А на кои модели уазови двигатели стават ризи от газ 53. Защото моята уазка е с 414, и понеже имам нови ризи и бутала от газ 53 и си викам дай да и направя едно ремонтче с тях, отворих мотора и какво да видя ризите различни.

Коментар

Газ 24
                      "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Ризите от Газ-53 са по-къси.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                          Ризите от Газ-53 са по-къси.
                          Така е , но е по къса само долната застругована част, стават на ГАЗ24, след като се стругова горния ръб.

Коментар

Не на Газ 24 става безз никакво преправяне
                            И стругованата част на 21 е по къса

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho69 Преглед на мнение
                              Не на Газ 24 става безз никакво преправяне
                              Несъм сигурен, ти слагал ли си?
                              Аз не успях.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X