Един мой приятел е намерил един запазен по неговите думи румънски джип Аро дизел голям за 2000 лева но той няма компютър и не ползва интернет и ме помоли аз да попитам някого знае ли нещо за тези джипове Аро има ли части за тях защото рядко ги виждам из улиците през средата на 80 Енергото имаше само такива сега преминаха на Уаз а Аро то им седят в автопарка захвърляни ги виждам близо до нас е автопарка на енергото.Посъветвайте ме не ги познам джиповете Аро що за стока са
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Джип Аро
Свий
X
-
Имал съм такова чудо. Бягай с все сили но в противоположна посока.
Моят беше Брашовският двигател 2.4 който се води като най- добър.
Километрите които минава максимално преди да се стигне до основен ремонт са около 40 000 .Отвратителна машина с опции от рода на дръж скоростния лост защото изклъчва.
При мене изклъчваше само трета. Добро постижение за този тип машини.
Бягай далеч...LZ1VMH
Коментар
-
Чак толкова злеее ли бре.
Ипреди сам писал за този джип поправяли сме заедно с баща ми един такъв.
Дизела от енергото като чуеха за него и побеляваха.
Всичките им бяха с двигател от уаз.
Според тях се справяха с задачите горе долу.Но сега масово минаха на уаз.
Кажи какво точно изкаш да знаеш за този джип?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Stauffenberg Преглед на мнениеЕдин мой приятел е намерил един запазен по неговите думи румънски джип Аро дизел голям за 2000 лева но той няма компютър и не ползва интернет и ме помоли аз да попитам някого знае ли нещо за тези джипове Аро има ли части за тях защото рядко ги виждам из улиците през средата на 80 Енергото имаше само такива сега преминаха на Уаз а Аро то им седят в автопарка захвърляни ги виждам близо до нас е автопарка на енергото.Посъветвайте ме не ги познам джиповете Аро що за стока са
Коментар
-
И сдвигател на УАЗ пак не издържатНа всички Ара който бяха в Енергото им сложиха нови УАЗкови двигатели но след това им се скъсаха шаситата
Аз съм виждал УАЗка с купе на Аро в едно село след Мелник и много добре стоеше
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеАз съм виждал УАЗка с купе на Аро в едно село след Мелник и много добре стоеше?И в Варна има едно аро на шаси и дифове от УАЗ-само че е направено като пикап
нещо от рода на пътна помощ е.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеИ сдвигател на УАЗ пак не издържатНа всички Ара който бяха в Енергото им сложиха нови УАЗкови двигатели но след това им се скъсаха шаситата
Аз съм виждал УАЗка с купе на Аро в едно село след Мелник и много добре стоеше
Коментар
-
Арото в Кърланово мисля че се казваше селото след Мелник посока към Роженския манастир беше чиста УАЗка 469 с купе на АРО а на те зи в Енергото където им се късаха шаситата си бяха АРО с двигател от УАЗикСнимки за съжаление нямам
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Re: Джип Аро
мога да споделя мнение за аро модел 10.4 бензинова версия с двигател 1.4 дачия модифициран. баща ми караше такъв навремето. мн слаб и тромав лошо изчислени скорости за 3 год. смени 2 скоростни кутии. но не съм виждал нещо по проходимо на заледен асфалт дори със стари гуми. иначе всички да бягат далече
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар