Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип Аро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Re: Джип Аро

Търся да закъпя капак за скорости или скорости и деферинциял 32/36 зъба за АРО ГАЗ 461.

Коментар

От: Джип Аро

Търся да закупя капак за скорости или скорости и деферинциал 32/36 зъба за Джип АРО ГАЗ 461. Телефон за връзка 0886087408

Коментар

До Джордан- За кой модел търсиш скоростна кутия.Аз имам за Дизелов но оригинален английски Перкинс.Тел.0887826112-Марин.

Коментар

Колеги здравейте, и от мен по повод темата за аро не е чак толкова лоша машина.
          С баща ми караме такова чудо на техниката от около 6-7год. само за лов и риболов и аз сЪм много доволен от него, доста проходима машинка е!
          ARO 243 D
          TATA SAFARI 4x4
          VITARA ДБ 16v
          Всичкото с лебедки 😂

Коментар

За проходимоста съм съгласен. Ама още ми е студено като си спомня как духа през вратите.
            Другият път викай да слагам ушанка и ватенка.

Коментар

Арото е чудо на антитехниката, за нищо румънско не искам и да чувам, 6-7 години го карах и като личен автомобил и за лов и за земеделие, три двигателя Кумпулунг потроших, четвъртия брашовск, не можах, много слаба рама отпред, заварка върху заварка, отлична проходимост, благодарение на независимото окачване отпред, здрави скорости и раздатка, първа скорост под товар винаги изключва, здрави диференциали, слаби ресьори, купето гние като за световно, врати стъкла ел.инсталация - пълна скръб.......

Коментар

О.К. ама бат вес и тебе дате карат на двойна езда и само по чукарите и ти ще се раздухаш от всякъде!!
                ARO 243 D
                TATA SAFARI 4x4
                VITARA ДБ 16v
                Всичкото с лебедки 😂

Коментар

колега НЕДЕЛЧЕВявно нещо неси уцелил с мошината на моето му няма нищо! ако съм чупил нещо то е било от ''главоболие и сърбеж на десният крак""!
                  ARO 243 D
                  TATA SAFARI 4x4
                  VITARA ДБ 16v
                  Всичкото с лебедки 😂

Коментар

Познат има някакви части за Аро - раздатка със сигурност. Ако някой има интерес да пише Л.С.

Коментар

колега ако може попитаи твоя приятел къкви части има и пиши защото немога да пиша л.с.!
                      ARO 243 D
                      TATA SAFARI 4x4
                      VITARA ДБ 16v
                      Всичкото с лебедки 😂

Коментар

Един приятел също има скорости и раздатка, нови предни полуоски и други части за АРО 461.
                        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Аз не зная много за достойнствата на Аро, но пък работя от 20 г. в енергото, където наистина имаше много такива машини и през 90 те, на абсолютно всички им бяха сменени двигателите с такива от Газ и Уаз, най-вероятно не е боло защото енергото е нмого богато!

Коментар

колеги така като гледам явно съм улучул с машина!! Ако някой има някакви чаркове за 240 моле споделете може да харесам нещо и да усвободя място на някои!
                            ARO 243 D
                            TATA SAFARI 4x4
                            VITARA ДБ 16v
                            Всичкото с лебедки 😂

Коментар

Търся предно дясно цилиндърче за спирачките на Аро 244-дизел 1991г..
                              Ако някой има моля да се обади .Тел.0887828112-Марин.

Коментар

От къде си?
                                В София има един магазин, в който евентуално може да има.
                                Аз не вярвам в чудеса!
                                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X