не
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ssangyong Kyron
Свий
X
-
Само чакам Йори да се появи и да оповръща всичко... И аз едва се сдържам...
Ма много е г`росен г`оркия...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Re: Ssangyong Kyron
Пак се почна с глупостите:1.Снимки до безкрай все едно разглеждам списание 2.Изказване на мнения без никакво покритие.Мой приятел си взе на времето ,когато излезоха на пазара Мусо за около 26000 долара и го продаде миналата година на 270 000 км. за 12 000 лв.без да пипа НИЩО.Сега е собственик на Лорд Кайрон,2.0 -141 к.с. и си е много доволен,а пък и си върви съвсем сериозно.Големият му минус е ,че не държи цена
Коментар
-
Чекай малко.И е така,и не е.Ако си вземеш чисто ново такова и си ходиш на работа или на почивка,сиреч ползваш го като кола,то 270 000 км не са кой знае колко...Ама я го вкрвай всяка събота и неделя в гората,а през седмицата си ходи на ляво-надясно с него.И пробвай норматив около 70-80 хил км на година.И това не е голям пробег.Нормален е...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Ами, те тези возила не са правени да се харесват на такива като нас. На нас ни дай джипове конструирани от хетеросексуални инженери-варвари. Ние ходим по гората да се каляме до ушите и сме ухилени като кретени. Точно така и изглеждаме в очите на потенциалните купувачи на тези играчки. Повечето от тях не са наясно със себе си към кой пол да се причислят, а ние се цупим,че не оценят предимствата на шасито и ресорите. Аз пък ще издам на циганите колко километра кабели имат и за нула време ще ги разкостят за да извадят бакъра :-)There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
-
"СТАВА!!!"Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеА така. Всичкото паркет - на скрап

Коментар
-
Направо ужас,дърпам се на един метър от монитораПървоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеДобре е Модераторът на форума да понамали размера на снимките, че даже и да искахме да ги гледаме щеше да ни е трудно.
Коментар
-
Човека си има толко пари,че може да си купи и чисто нов танк но си е влюбен в Сан Йонг,не че не може да го завре където и да било.А и най-важното е, че не е от наща кръвна група.Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеЧекай малко.И е така,и не е.Ако си вземеш чисто ново такова и си ходиш на работа или на почивка,сиреч ползваш го като кола,то 270 000 км не са кой знае колко...Ама я го вкрвай всяка събота и неделя в гората,а през седмицата си ходи на ляво-надясно с него.И пробвай норматив около 70-80 хил км на година.И това не е голям пробег.Нормален е...
В сервиза в Пловдив съм виждал Мусо на 700 000 км.,даааа с очите си.Хората си ги карат да им вършат работа,а не да ги трошат.Между другото за офф е гола вода.
Коментар
-
Ти знаеш ли колко струва чисто нов танк че така говориш?
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Не знам,но знам моя човек с какво разполага,а на всичкото отгоре е и ерген.Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеТи знаеш ли колко струва чисто нов танк че така говориш?
Коментар
-
Вервай ми, има мнооого малко жени с такъв харчлък... как ти се вижда разход от 450л/100км по асфалт
И след 6000 км смяна на вериги всяка по 40000 пари?

Това е само най-необходимото, без цената на танка

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар