Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Dacia Duster вече се продава в България!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Dacia Duster вече се продава в България!

Видях Duster на живо! Изглежда не толкова внушителен, отколкото на снимки, по-скоро като Qashqai на размери, но има сериозна стойка. Много съм впечатлен от интериора, изглежда по-свежо, околкото на брошурите. Не съм карал още, но подозирам че ще съм приятно изненадан...

Коментар

И аз видях една бяла Дачия Дъстер с транзитни номера в събота малко преди Тетевен. Прекрасна машина!
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Другата седмица ще има във Варна Дъстер за тесдрайв но само 4х2 бензин и дизел(85 к.с.) ...първи съм там ще има снимки и впечатления!
        --------------------------------------------------
        [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
        [/FONT]

Коментар

Качих се на Дъстера но, само се качих изглежда добре направен и доста функционален има доста място и за пътниците отзад, доста висок, на пипане пласмасите са по-добри от на Логана...Петък съм на тест-драйв

[/FONT]

Коментар

Аз пък утре ще пробвам 4х2 версията. Ще разказвам, макар че не ми е много интересна, за разлика от 4х4...

Коментар

Дам и аз 4х2 1.5 дци 85 кс. ще карам 4х4 юни месец ще има във Варна

[/FONT]

Коментар

Днес ми звъннаха от Варна да ме канят на тестдрайв.Вторник след обяд яхвам Дъстър-а за проба.

Коментар

Днес покарах 4х2 версията. Бива, бива... Даже оф-роуд правихме с нея, на сухо, разбира се....

Значи, за тея пари, това е колата. Може да се преглътнат доста неща, заради цената, като шума над 100 км/ч (който всяка стара кола така или иначе има двойно по-голям), идиотското нагласяне на ел. огледалата (под ръчната спирачка), което пък е резултат от поевтиненото окабеляване под централната конзола.
                  В колата бяхаме 4 човека - трима високи над 1,80, и аз, макар и 10 санта по-надолу, но компенсирах с тегло и обем ... Не ни беше некомфортно...
                  Първо бензина 1,6 - добре балансиран, но се задъхва лесно, особено при натоварена. Среден разход - 8+/-..
                  Дизелът, макар и 85 коня (при 4х4 ще е 110) е пъргавелко. Среден разход - 6,4.
                  Клиренс и надвеси - бъш къ си требе, Duster може да се квалифицира като SUV+. Пуснаха ни клипове от дилърски обучения и там 4х4 не го жалеха, доста го гърчиха. Даже някакъв руснак обясняваше, че пасвал на концепцията в Русич, че път е там, където искаш да е, или нещо такова...
                  Утре снимки, че кардридерът ми е в офиса...

Коментар

Първоначално публикуван от ГАЗ69 Преглед на мнение
                    Днес ми звъннаха от Варна да ме канят на тестдрайв.Вторник след обяд яхвам Дъстър-а за проба.
                    Взех си поканата ама май е Четвъртък 19.30 с коктейла заедно??

[/FONT]

Коментар

Много ми харесва. За тия пари просто е трепач. В последния (или предпоследния) брой на АутоБилд има тест със Шкода Йети. Немците много хвалят Дачията. Разбира се, Шкодата е с по-качествени материали в купето, но и Дачията е достатъчно добра. В края на статията се споменава, че за около 29000лв получавате Дъстър 4х4 с всички екстри за модела (даже и кожа). Сума, която ви искат за базов модел Шкода Йети, със същият по мощност двигател.

Коментар

Цена на Дюстър е убийство висока за плаченото му качество!
                        Още в първият поуст информацията е подвеждаща!

Дачия Дюстър 4х4, за да е истински офроудър, трябва да има ЕSP, а Дюстър снабден с ESP се предлага само с 4х4 варианта с ДЦИ мотора 110 коня, който струва "скромните" 31 990 лева и доплащане 950 лв. за ESP така модела става 33 000 лева!!!

Дивашко решение на Дачия нечуваната екстра за румънците - ESP да се предлага само за най-скъпата версия и то и при нея да доплаща!

Отделен е въпроса вече за комфорта че дори и в най-скъпата версия на скъпия Дюстър няма все още климатроник!

Като ще даваме 33 000 лева се очаква поне срещу доплащане да може да се добави климатроник...да ама не...средата 2010г. при цена на предлагано возило 16 600 евро ще връткаш ръчния климатик от 80-тте!

33 000 за Дюстър 4х4 1.6 дци 110 коня с ЕСП и ръчен климатик с врътки
                        едва 37 000 лв. с ддс в момента на промоция Йети 4х4 с климатроник - ЕСП и далеч по приличния
                        1.8 тфси 160 коня с 6 ст. ск. кутия - последните данни са непостижима мечта Дюстър!
                        Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 19-04-10, 18:50.
                        BMW E 46 Sedan,

Коментар

Направих си труда да сравня най-близката като двигател и екстри Шкода Йети (2.0 TDI 4x4 110к.с.) със споменатият по-горе Duster 1.5 dci 4x4 110к.с. ESP + ASR + кожен волан.
                          Дачията струва почти 33000лв с ДДС.
                          Шкодата струва 37000лв. Поиграх си обаче да сметна допълнителните екстри, които са серийни за Duster, но ги няма в серийната Шкода (климатик, странични въздушни възглавници, фарове за мъгла, радио, защита под двигателя и други), за да изравним нещата, и се получи общо сума 42000лв с ДДС.
                          Така че, разликата в цената си остава сериозна.

Не, че не ми харесва Шкодата, напротив (с изключение на това, че прилича на баничарка, и е видимо по-ниска от Дачията)...

Между другото, промоцията на Шкода според сайта им е изтекла на 10.04.2010

Коментар

Приятел - сайто с два-три дена и повече понякога закъснение го ъпдейтват! Промоцията е удължена от 10 април вече до пълното изчерпване количествата.

Иначе по въпроса с екстрите няма какво да се лъжем. Шкода държи по-стабилни цени на вторичния пазар дори от съответния Фолксваген в цяла Европа!

Тая Дачия Дюстър взета днес още догодина май месец ще е на половин цена!!!
                            А двигателчетата на Дюстър са смешни за возило пънещо се да е всъдеход! Тягата е плачевна!
                            BMW E 46 Sedan,

Коментар

Първоначално публикуван от ACCELERATOR Преглед на мнение
                              Направих си труда да сравня най-близката като двигател и екстри Шкода Йети (2.0 TDI 4x4 110к.с.) със споменатият по-горе Duster 1.5 dci 4x4 110к.с. ESP + ASR + кожен волан.
                              Дачията струва почти 33000лв с ДДС.
                              Шкодата струва 37000лв. Поиграх си обаче да сметна допълнителните екстри, които са серийни за Duster, но ги няма в серийната Шкода (климатик, странични въздушни възглавници, фарове за мъгла, радио, защита под двигателя и други), за да изравним нещата, и се получи общо сума 42000лв с ДДС.
                              Така че, разликата в цената си остава сериозна.

Не, че не ми харесва Шкодата, напротив (с изключение на това, че прилича на баничарка, и е видимо по-ниска от Дачията)...

Между другото, промоцията на Шкода според сайта им е изтекла на 10.04.2010
                              По време на криза няма изтекла промоция.

Дачия винаги са били скъпи когато сложиш много екстри, бюджетната й цена идва само когато си купуваш най-базовия модел, тръгнеш ли да трупаш екстри веднага влизаш в сегмента на друго по-атрактивно предложение. Аз вече посочих, че предпочитам първия Кашкай (дори и да разчистват количества) вместо новия ултра орязан Дъстър...

Коментар

От: До: Dacia Duster вече се продава в България!

Успях да тествам 4х4 версията на Duster. Задоволително представяне на оф-роуд и доста шумна на магистрала. Две снимки и кратко инфо ТУК.
                                Подробен тест в следващия брой на списание OFF-road BG.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X