До: Audi (A6) Allroad MKI, '+' и най-вече '-'
При комшията скоро гледах две. Мъртвородена кола.
На по стотина хиляди, отвсякъде текат масла, антифризи, вентилаторите горят, всичко скърца. Цените на частите приличат на телефонен номер. За да смениш водната помпа разглобяваш половината кола. Ден и половина само работа.
Не виждам никаква тема за разговор.
При комшията скоро гледах две. Мъртвородена кола.
На по стотина хиляди, отвсякъде текат масла, антифризи, вентилаторите горят, всичко скърца. Цените на частите приличат на телефонен номер. За да смениш водната помпа разглобяваш половината кола. Ден и половина само работа.
Не виждам никаква тема за разговор.
. Мотора за тази кола определено е бензинов - по голям ,по добре. Имал съм 2.7 би турбо 2 години ( ежедневно каране ). за Бензиновите двг. лошо не мога да кажа - зрави ,мощни и апетитни . Като минус - скъпо обслужване, и си хапват масълце.Обслужването важи за дизела също ( при този клас коли не може да е евтино). Ходовата част е рзлична от тази на А6 .Не само въздушното окачване , а и всичко останало (усилени са ,само визуално си приличат).Скоростната кутия ако е автомат ,гледай да не е мултитроник( по здрава и евтина за ремонт е). Възглавниците като ги сменях бяха по 800 лв бр. а компресора 2300 . Мит е ,че умират бързо .Моята беше на 6 години като започна да плаче за нови . За разхода всеки вика различно , ама и номерата на обувките са ни различни та : 17 - 22 литра ( за 2.7 ). Като цяло за мен това е кола с отлични качества , но наистина си иска повечко пари за подръжка. А и получаваш три в цената на едно - спортна кола ,лимо и при нужда сув. Успех при избора .
), Мерцедес, БМВ и Ауди (Ферари, порше и компания не обсъждам
, Явно съм Беден
Но след толкова време след последния коментар въпроса ми е какво си купи и до колко се оправдаха очакванията ти?
Коментар