Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с парното на Шевролет Каптива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с парното на Шевролет Каптива

Здравейте,
    Моля за съвет на какво може да се дължи следния проблем:
    Автомобилът е шевролет каптива, 2007 г, 2.0, дизел, 150 КС., автоматик. След като температурата в купето достигне зададената от климатроник а стойност започва да духа хладно (съвсем нормално), но след това никога повече не започва да духа топло и в купето си става направо студено, освен ако не вдигна градусите, тогава пак започва да духа топло за кратко. Антифриза е сменяван преди 2 месеца (когато взех колата). Дали се дължи на някой датчик или на термостат?

​​​​​​Автомобилът си загрява нормално.

На някои модели джип това е често срещан проблем, на шевролет не зная как е Не е нормално да променя температурата , най вероятно привода на клапата или самата клапа топло студено,
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      най вероятно привода на клапата или самата клапа топло студено,
      +1. И при мен с Рекстъна някой път лятото не се усеща студеното от климатика. Вдигам температурата на климатроника докрай нагоре, след 10-15 секунди обратно докрай надолу. След две масксимум три такива манипулации се раздвижва клапата и почва да си регулира нормално.

Венцислав Петров
      Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
      Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
      0889 62 8четири 6четири

Коментар

Да се обадя и аз! Гранд Витара от два месеца. Същата работа с еднозонов климатроник. Явно не е само при мен😄. Между другото и приятел с Дъстър се оплаква от същото.
        Марин Райковски

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X