Начи,след много години Фронтераджийство,реших да сменя марката.Да пробам нещо различно,корейския автопром.Кат за евридейка,де.Щот за горско нещо още му немам доверие,па и е големшък ,макар,че съм му правил пробички и има си бая силица.Та по въпроса:Ректум 1 и 2,опс,Рекстън ,предни пружини от Кия дизел от 2008г.,задни от Нива Шевролет ,ама усилени и амове отзад от Фронтера Б -газова Каяба.Дръгела се дига 5-6 см. над заводското,носи и събира безгрижно 265/75/16 ,демек почти 33-ки,и връи кат див.Е,помпата я обнових,дюзите-предишния собственик-за което благодаря,сичкото тампон и шарнир са нови и са е пушка.Снимки-скоро.
Тва тубе е 10 литрово.
п.п. Нещо не сЪ оправям с новиО Форум,да ге.Сори.
Първия Рекстън е на торсион отпред, както Мусото, доколкото знам. Тоя твоя е вече нещо като фейслифт, и освен, че е на пружини отпред, съм чувал, че долните шарнири на предните носачи вече работят на опън, както на някои други автомобили и джипове, и при износване могат да се "извадят" по време на движение. Е, последното не съм го чул да му се случва често, както примерно при Чероки KJ, но не е лошо да се контролират.
Иначе тоя модел си е доста висок още от завода.
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Вече ми изпада,знам как е.Не изпадат съвсем,не могат,ама става весело.Като почнат да поскърцват,требва да се сменят-научих го по трудния начин.А са по 20 кинта.
Пластмасите отвътре изгарят и ябълката на шарнира се държи на метала отвън,затова казвам,че не изпадат съвсем.Шарнира увисва и не можеш да хванеш пътя.
Здрасти, по повод един лек спор в друга тема, имам питане - можеш ли да дадеш малко по-прясна информация (все пак само от година си с повдигната джипка) за цената на частите за твоя лифт. Предполагам, че труда не се брои
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Здрасти, по повод един лек спор в друга тема, имам питане - можеш ли да дадеш малко по-прясна информация (все пак само от година си с повдигната джипка) за цената на частите за твоя лифт. Предполагам, че труда не се брои
Ми аз като гледам избора на части , явно е черпал знания от руски форуми.Би трябвало да не минават 500лв частите, както беше при мен.Все ми е на акъла ,че може да има по-адекватни пружини за отзад от Ладови.
Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
По принцип, заради избора на части и питам. В другата тема Търтея се изока, че лифта ще струва повече от колата Имаш ли проблем с омекването на задните пружини?
Пружините и амовете кат цена са около 400 пари,труда е мой и го заеби.Е що ладови пружини,ми по размер/широчина/пасват,а и не са мръднали за година.А за философите,да си гледат френските геги .
п.п.Сичко кат инфрмация и размер за лифта е от руските людей.
Ако дадеш някакви размери що да не се намери нещо, така на теракана колегата IvanG намери перфектните от Гега W460, Имат лифт повече навивки, прогресивни са, но телта е дебела колкото на теракана, в следствие на това возията е непроменена, но имам 5см лифт.
Само за сведение, пружините за г са 20 вида.
а да, и не са по две за лев.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Ти погледни,пише си:лада нива.Иначе имам ровъски неколко чифта,ама за сега ще карам с руските-доволен съм.Разхождах го по Родопите миналия месец и се представи екстра.
gimax коментира
Днес, 20:10
Ти погледни,пише си:лада нива.Иначе имам ровъски неколко чифта,ама за сега ще карам с руските-доволен съм.Разхождах го по Родопите миналия месец и се представи екстра.
Не те карам да сменяваш нищо, не си погледнал като хората
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Ако пише че е за Lada Niva, вероятно ще спъхне бързо. Но в тоя случай и всичко що е за Terrano 1/2 става като размери. Обаче кое какъв лифт ще даде, нямам идея.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар