Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схеми на Трабант/Вартбург.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

О, там могат да се натъркалят всякви извращения.
    Турбинката просто импулси ли дава? Тодава може и разхода, и горивния остатък. Макар че ... Хм. Ще го измислим.
    От времето ли, от кво - сега съм бетер пияна свиня, нищо не съобразявам(((

Коментар

Абе ще ги налучкаш, те са наи много 5 -6 кабела. два са за захранването на уреда, един за осветлението, и остават наи много 3 кабела за налучкване . не са много комбинации а и няма какво да изгориш след като си уцелил захранването.....на немските коли кафявиа е маса. ама не знам трабанта немска ли е

Коментар

тук може някои да има http://forum.2tpower.com/

Коментар

Няма...

Коментар

Тук можеш да си свалиш схеми за почти всички модели Трабант.
            http://www.trabiteam.de/dlc/ Отиваш на Schaltplane

Коментар

Благодаря!
              Дори не разбрах кое трябва да е((( Май го няма на тия схеми ...

Коментар

Добре...
                Картинката долу я свалих току-що. Отнася се за последните 601S. Това е един от три листа (важният), другите можеш да ги свалиш, ако ти трябват.
                MWG е датчикът за моментен разход. AZG е светодиодният уред за отчитане в купето.
                Цветовете:
                Червено- rt, жълто-ge ,бяло-ws , черно-sw ,зелено-gn , сиво-gr ,синьо-bl , кафяво-br .

http://b.foto.radikal.ru/0605/c17ce68f3e13.gif

Разгледай и другите схеми – означенията са аналогични (по някогашният ДИН).
                Има и още един тънък момент – указателите са два вида с 12 светодиода е по-старият модел (1+6 червени, 4 зелени и 1 жълт) и 7 светодиодни, новият модел - 4 зелени и 3 жълти светодиоди. Дали има разлика в изводите не мога да кажа.

Коментар

Благодаря.
                  Мда. Жиците бяха разбъркани, подредих ги. Късно. Всичко е изгоряло. Схеми на устройствата не намерих. Ремонта на немска електроника, особено на гедерманска, еле па без схеми, е просто загуба на време. Жалко.

Коментар

Една от колите ми е Вартбург и мисля че мога да намеря схемата, моето разходомерче не е отваряно никога и сигурно е зацапано и не показва вярно както преди години - първата лампа светва на 5 или 5,5л всяка следваща е 0,5л друго готино е, че малко преди да свърши бензина лампите започвт да птимигват по-бързо от нормално и свеват всички лампи, когато бенза свърши и имаш 1 карбуратор време да паркираш... , искам да сложа едно такова на една Костенурка, и съм намерил 1-2 такива, само не съм измислил как да заменя тея светодиоди с уредче със стрелка, Стефане ще се опитам да ти намеря едно такова...
                    Не съм сигурен дали от Тарбант ще върши работа, защото там става въпрос на по-малък разход и ламите са доста по-малко.
                    VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                    SXS-Restorations 0886513079
                    Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

В турбинката има някви два транзистора. И Куадрата разправяше, сигурно е генератор. За да ги смениш със стрелкови прибор трябва да си намериш какъвто ти харесва и да му сложиш преобразувател значи честота - напрежение или честота - ток. Но тогава ще трябва отделно да осигуряваш функцията с честото мигане.
                      А за какво е единичният диод почти в центъра на скалата?

Коментар

Имам около 6-7 зелени и 4 оранжеви, няма единичен диод - поне на Варбурджинито ми и на един Трабант на един съсед...
                        VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                        SXS-Restorations 0886513079
                        Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X