Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схеми на Трабант/Вартбург.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Схеми на Трабант/Вартбург.

От къде да намеря, а? Електрическите схеми. Последните версии, с дебитомера.

От Трабант - при мен!

Коментар

А ей сега да имаш линк?

Коментар

Няма Имам ги на книжка

Коментар

Ех(((

Коментар

Гугъла кво казва

Коментар

Безнадеждно ...

Коментар

Re: Схеми на Трабант/Вартбург.

Първоначално публикуван от Стефан
                От къде да намеря, а? Електрическите схеми. Последните версии, с дебитомера.
                Значи си се снабдил с турбинка?!? Или и с уреда на таблото?!

Коментар

Два различни уреда и една турбинка. Нямаше друга. Обаче жиците са срязани, а не ми се отварят, завалцовани са.

Коментар

Един приятел го е сложил да му мери дебита на газта при каране на газ
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

И аз мога да ти подаря една турбинка

Коментар

Те трябват две, да. И показанията им да се вадят.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                          Те трябват две, да. И показанията им да се вадят.
                          Ще си разровя схемите, но там мисля е само външното свързване датчик - уред на таблото. Те доколкото помня бяха светодиодни стълбици и не бяха разграфени в литри.
                          Ти в крайна сметка моментния разход ли ще гониш или някакъв среден с натрупване?

Коментар

Бе, ... Вече не знам. Ту това, ту онова. Като ги видя как работят все ще стане ясно. Като има датчици, може да се мери всичко.
                            Единия е с няколко диода, другия с много. Хе, те сигурно имат и различна идеология ...

Коментар

Доколкото си спомням импулсите от датчика се преобразуват в напрежение, което е пропорционално на броя им и след това се подават на ГДР чип за управление на стълбица. Аз съм го мислил да хвана изводи от тези напрежения на двата уреда и след това да ги подам на един волтметър, който да мери диференциалното напрежение между тях, което и ще е директно разхода

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X