Колеги,какво бихте казали за това отроче на италианския гигант-испанска направа,не е ли крачка назад или е просто продължение на една офроуд линия на цели мостове,ресьори и ръчни хъбове.Може би един по-съвременен мотор и скорости от Германия както и някои сръчности на испанците(все пак произвеждат Патрул от години,както и Сантана)ще обърнат вниманието на истинския ценител при цена от 44000 лева.Аз искрено не съм любител на италиански автомобили(за разлика от грапата)но при целите,които са си поставили производителите е възможно да има нещо свястно под архаичната коруба на МАСИВ-а.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ивеко МАСИВ-новия ДЕФЕНДЪР??
Свий
X
-
До: Ивеко МАСИВ-новия ДЕФЕНДЪР??
Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнениеSo What? Имах конкретно питане.А и не намирам НИЩО в сайта.
А на конкретното ти питане в онази тема има отговори още преди да бъде зададено:
Първоначално публикуван от Asen - Dezki Преглед на мнениеЕй. зарибен съм яко. За копието на дифендъра- това е модернизиран Ленд-Ровър Серия 3 с изчистени детски болести- Раздатката е същата(парт тайм) но мостовете изглеждат мн яко. 6-степенната ръчка е повече от прекрасна за този автомобил. Седалките изглеждат по-удобни, има климатик. Двигателя е мн добър избор, да не говорим че италиянските имат мн добър въртящ момент в ниските ...Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение... С две думи. ИМАМЕ СИ ДЖИП. ИСТИНСКИ....Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеТова има всички белези на хубава машина Отдавна почти никой не произвежда истински джипове ...Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар