Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.". Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Да "сантана" пише. Всъщност целия автомобил е направен в сътрудничество със "Сантана". Иначе казано единственно двигателя и скоростната кутия са на Ивеко, но за сметка на това са доказали се агрегати и може би най-доброто, произвеждано, някога от Ивеко.
Мостове и раздатка са на Сантана. То всъщност целият автомобил се произвежда в Испания в заводът на Сантана. От Ивеко твърдят, че спрямо Сантана Анибал са променени 90% от всички части.
Направо са направили истински джип. Не става са състезания, но за експедиционен ще е невероятен. Баси италянците.
Предлага се и къса база с две врати, също така пикап с единична кабина и даже и шаси-кабина с възможност за монтаж на надстройка по избор.
NO EXCUSE for not driving a TOYOTA!!
Toyota Land Cruiser LJ70, 2L-T, KUMHO 31/10.5/15, 2,5" TrailMaster, SuperWinch 10000
Здравеите колеги, който има желание да тества IVECO MASSIF моля да заповяда в Пловдив, бул. България 125 - Ивеко Пловдив, тел. 0889634305 Жоро. Тествах го в Италия на тахков полигон на НАТО и останах изненадан от здравината и проходимост.
Това има всички белези на хубава машина Отдавна почти никой не произвежда истински джипове.
Единственото, което не ме кефи особено е липсата на щит под резервоара и ръчната спирачка на кардана, което не е болка за умиране, предвид блокажа.
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Следя темата с интерес, но от доста време няма нищо писано.
Проверявам и в сайтът на IVECO, пак нищо за масифа.
Някаква информация или кризата ги удари?
Пийте червено вино! Дава здраве.
А то ни трябва за да пием ракия!
Това има всички белези на хубава машина Отдавна почти никой не произвежда истински джипове.
Единственото, което не ме кефи особено е липсата на щит под резервоара и ръчната спирачка на кардана, което не е болка за умиране, предвид блокажа.
Ръчната на кардана е голям плюс за джип.Макар че аз не я видях.
Коментар