Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Додж-Дюранго,5.4V8,турбоинжекцион

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Додж-Дюранго,5.4V8,турбоинжекцион

Моля по компетентност да ми се отговори,капарирал съм джипката,модела е 2004 и е на 56000 мили.Какво знаете за този джип,понеже съм карал само РАМ,който е със същия МАГНУМ -мотор.Не съм се занимавал отдавна с "американци"но се оказва,че станаха изгодни,пък и всичко им е правено за "бели хора".

До: Додж-Дюранго,5.4V8,турбоинжекцион

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
    Моля по компетентност да ми се отговори,капарирал съм джипката,модела е 2004 и е на 56000 мили.Какво знаете за този джип,понеже съм карал само РАМ,който е със същия МАГНУМ -мотор.Не съм се занимавал отдавна с "американци"но се оказва,че станаха изгодни,пък и всичко им е правено за "бели хора".
    Няма ли кой да каже нещо-добро-лошо???

Коментар

Дай повече данни,с какъв title ??? си ,това е много важно!И...интересно.
      B+

Коментар

Колега, аз не съм компетентен и не разбирам много много от коли, но ако съм аз, не бих си купил нито Додж, нито Краислер. Най-дефектните марки на американския пазар. Това не са си мой празни приказки, а също е подкрепено от четене в разни сайтове за автомобили. влез например в edmunds.com и чети консумър репорт и ще видиш колко хора се оплакват. Това нищо не е означава твоя може и да се случи много здрав, но по принцип такива са отзивите за тези две марки. Аз специално за Дурангото- мнооо грозно отпред

Коментар

Първоначално публикуван от tangra Преглед на мнение
          Колега, аз не съм компетентен и не разбирам много много от коли, но ако съм аз, не бих си купил нито Додж, нито Краислер. Най-дефектните марки на американския пазар. Това не са си мой празни приказки, а също е подкрепено от четене в разни сайтове за автомобили. влез например в edmunds.com и чети консумър репорт и ще видиш колко хора се оплакват. Това нищо не е означава твоя може и да се случи много здрав, но по принцип такива са отзивите за тези две марки. Аз специално за Дурангото- мнооо грозно отпред

Аз пък помня на баща ми Додж Караван-а (същото като Крайслер Караван)... За 8 години му се скапа само един датчик за нещо си (смяната беше под 20 лв.) и... Това е... Железен автомобил, само да не харчеше 20 (при спокойно каране) на 100...

А за РАМ-а - супер готино е според мен, но не и в българия... Навсякъде е тясно, а и харчи много... Все пак адмирации за избора
          "That is not dead which can eternal lie,
          And with strange aeons even death may die."
          ~H. P. Lovecraft

Коментар

Нищо лошо всеки има право на мнение.До скоро и аз си мислех като теб.Ама си купих една"грозна"кола -американка -РТ Круизър на Крайслер.Ами аз съм доволен.Като се имунизираш ,че е бензин/аз дизел не бих си купил ,дори гледам леко лошо, всеки с дизелов автомобил,на всеки приятел му казвам с дизел ......,че.................................................... около мен/ ,та иначе колата е пей сърце.Е ,маломощна е за 229 кесета /ебаси американката/,ама го няма Квадрата ,та да каже к"во и липсва.....Вероятно жици и тем подобниатрибути.Ще питам..
            B+

Коментар

Къде го прочете това, че аз в този сайт който си дал 5.4 2004г не виждам.
              Иначе за Дурангото нищо обезпокоително не прочетох. Мрънкат че им се развалял CD ченджъра.
              Това което аз знам за Дурангото е че хората които тунинговат джипки за офроуд, масово присаждат части и детайли от него защото са много здрави. Погледни му само накрайниците и ще разбереш за какво презапасяване става въпрос. Всъщност, щом казваш че не разбираш, може и да не откриеш разликите.
              А това за дефектните марки не е съвсем вярно. Малко ненормално звучи но най-дефектния СУВ на Американския пазар е не кой да е, а негово величество Мерцедес в лицето на МЛ.
              Дурангото не се продава на Европейския пазар защото е пряк конкурент на Гранд Чероки, а като цена го бие от всякъде.

Коментар

Sorry,извинения,чисто правописна грешка,става въпрос за Магнум 5.7L- V8- 235 hp/4800.Пламене,предлагам ти теста да го направим заедно,понеже си от най-печените" 'мериканци"във форума и си прекарал досата време в канала под двата си "домашни"любимци.

Коментар

Мене ме кефи,нов в УСА струва около 26000 УСД или поне беше преди година.Бих предпочел дизела.

Коментар

Ами....,няма дизел,само бензинови Магнум 5.7-5.9 литра.Аз много се кефих на характерното"клокочене"на 8-цилиндровия Магнум на РАМ-а-има и подобен звук при ЗИЛ-130,131 и Урал от руските -имам чувството,че казаците бая са краднали от Додж и Десото,да не говорим,че Щевроле и Бюик са ги изпунтирали одма.

Коментар

Колкото до дефектите-имах един проятел-резидент от корпуса на мира преди години та той казваше:"Скапаните ЯПОНЦИ ни научиха да правим коли"-говорихме си много за американските коли и той лично изобщо не ги харесваше-нито една с изключение на ФОРД-БРОНКО-наплю всички останали.НО и Ровър,Мерцедес,Тойотасщо имат "отзовани" серии с дефекти.

Коментар

Колкото до дефектите-имах един проятел-резидент от корпуса на мира преди години та той казваше:"Скапаните ЯПОНЦИ ни научиха да правим коли"-говорихме си много за американските коли и той лично изобщо не ги харесваше-нито една с изключение на ФОРД-БРОНКО-наплю всички останали.НО и Ровър,Мерцедес,Тойотасщо имат "отзовани" серии с дефекти.
                        Не съм много запознат (практически) с американските автомобили,но това което видях в саита на Краислер,и по специално Додж определено много ми хареса,имах Патрол у160 3.3тд,сега у260 но пак 3.3тд.Както казваш освен мощт има и глас ,точно това което гъделичка душата/щте ми се 4.2тд или 4.2 бензин/при американците го има.Всяка марка има отзовани серии но това не означава ,че трябва да ги заклеимяваме .При възможност бих се метнал на РАМче3500
                        "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
                        Кольо.

Коментар

Абе аз май нещо бъркам, но Магнум не е ли лек автомобил (в смисъл не-джип).

Коментар

Ами не е кола,мотор е и то само на ДОДЖ.От '64 година слагат на по-бесните си изпълнения на двигатели това определение.При оръжията касае по-голяма мощност на боеприпаса-вероятно при моторите -също.

Коментар

Sorry,извинения,чисто правописна грешка,става въпрос за Магнум 5.7L- V8- 235 hp/4800.....
                              Грешката е моя - аз се подведох по тоя пост и реших, че Магнум е модел, а не модификация на мотора. А аджеба не е ли така. Моята информация е изцяло от нета, но най-систематизираното изложение на темата сочи, че става въпрос за модел. Както и да е, не съм запознат и не искам да споря.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dodge_Magnum

Иначе и аз направих аналогията с патроните с по-голям заряд
                              Последно редактирано от Сашо Пунчев; 22-07-08, 16:44.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X