Моля по компетентност да ми се отговори,капарирал съм джипката,модела е 2004 и е на 56000 мили.Какво знаете за този джип,понеже съм карал само РАМ,който е със същия МАГНУМ -мотор.Не съм се занимавал отдавна с "американци"но се оказва,че станаха изгодни,пък и всичко им е правено за "бели хора".
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Додж-Дюранго,5.4V8,турбоинжекцион
Свий
X
-
До: Додж-Дюранго,5.4V8,турбоинжекцион
Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнениеМоля по компетентност да ми се отговори,капарирал съм джипката,модела е 2004 и е на 56000 мили.Какво знаете за този джип,понеже съм карал само РАМ,който е със същия МАГНУМ -мотор.Не съм се занимавал отдавна с "американци"но се оказва,че станаха изгодни,пък и всичко им е правено за "бели хора".
-
Колега, аз не съм компетентен и не разбирам много много от коли, но ако съм аз, не бих си купил нито Додж, нито Краислер. Най-дефектните марки на американския пазар. Това не са си мой празни приказки, а също е подкрепено от четене в разни сайтове за автомобили. влез например в edmunds.com и чети консумър репорт и ще видиш колко хора се оплакват. Това нищо не е означава твоя може и да се случи много здрав, но по принцип такива са отзивите за тези две марки. Аз специално за Дурангото- мнооо грозно отпред
Коментар
-
Първоначално публикуван от tangra Преглед на мнениеКолега, аз не съм компетентен и не разбирам много много от коли, но ако съм аз, не бих си купил нито Додж, нито Краислер. Най-дефектните марки на американския пазар. Това не са си мой празни приказки, а също е подкрепено от четене в разни сайтове за автомобили. влез например в edmunds.com и чети консумър репорт и ще видиш колко хора се оплакват. Това нищо не е означава твоя може и да се случи много здрав, но по принцип такива са отзивите за тези две марки. Аз специално за Дурангото- мнооо грозно отпред
Аз пък помня на баща ми Додж Караван-а (същото като Крайслер Караван)... За 8 години му се скапа само един датчик за нещо си (смяната беше под 20 лв.) и... Това е... Железен автомобил, само да не харчеше 20 (при спокойно каране) на 100...
А за РАМ-а - супер готино е според мен, но не и в българия... Навсякъде е тясно, а и харчи много... Все пак адмирации за избора"That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."
~H. P. Lovecraft
Коментар
-
Първоначално публикуван от tangra Преглед на мнениеКолега, аз не съм компетентен и не разбирам много много от коли, но ако съм аз, не бих си купил нито Додж, нито Краислер. Най-дефектните марки на американския пазар. Това не са си мой празни приказки, а също е подкрепено от четене в разни сайтове за автомобили. влез например в edmunds.com и чети консумър репорт и ще видиш колко хора се оплакват. Това нищо не е означава твоя може и да се случи много здрав, но по принцип такива са отзивите за тези две марки. Аз специално за Дурангото- мнооо грозно отпредДо скоро и аз си мислех като теб.Ама си купих една"грозна"кола -американка -РТ Круизър
на Крайслер.Ами аз съм доволен.Като се имунизираш ,че е бензин/аз дизел не бих си купил ,дори гледам леко лошо, всеки с дизелов автомобил,на всеки приятел му казвам с дизел ......,че.................................................... около мен/ ,та иначе колата е пей сърце.
Е ,маломощна е за 229 кесета /ебаси американката/,ама го няма Квадрата ,та да каже к"во и липсва
.....Вероятно жици и тем подобниатрибути.Ще питам..
B+
Коментар
-
Първоначално публикуван от tangra Преглед на мнениеКолега, аз не съм компетентен и не разбирам много много от коли, но ако съм аз, не бих си купил нито Додж, нито Краислер. Най-дефектните марки на американския пазар. Това не са си мой празни приказки, а също е подкрепено от четене в разни сайтове за автомобили. влез например в edmunds.com и чети консумър репорт и ще видиш колко хора се оплакват. Това нищо не е означава твоя може и да се случи много здрав, но по принцип такива са отзивите за тези две марки. Аз специално за Дурангото- мнооо грозно отпред
Иначе за Дурангото нищо обезпокоително не прочетох. Мрънкат че им се развалял CD ченджъра.
Това което аз знам за Дурангото е че хората които тунинговат джипки за офроуд, масово присаждат части и детайли от него защото са много здрави. Погледни му само накрайниците и ще разбереш за какво презапасяване става въпрос. Всъщност, щом казваш че не разбираш, може и да не откриеш разликите.
А това за дефектните марки не е съвсем вярно. Малко ненормално звучи но най-дефектния СУВ на Американския пазар е не кой да е, а негово величество Мерцедес в лицето на МЛ.
Дурангото не се продава на Европейския пазар защото е пряк конкурент на Гранд Чероки, а като цена го бие от всякъде.
Коментар
-
Sorry,извинения,чисто правописна грешка,става въпрос за Магнум 5.7L- V8- 235 hp/4800.Пламене,предлагам ти теста да го направим заедно,понеже си от най-печените" 'мериканци"във форума и си прекарал досата време в канала под двата си "домашни"любимци.
Коментар
-
Ами....,няма дизел,само бензинови Магнум 5.7-5.9 литра.Аз много се кефих на характерното"клокочене"на 8-цилиндровия Магнум на РАМ-а-има и подобен звук при ЗИЛ-130,131 и Урал от руските -имам чувството,че казаците бая са краднали от Додж и Десото,да не говорим,че Щевроле и Бюик са ги изпунтирали одма.
Коментар
-
Колкото до дефектите-имах един проятел-резидент от корпуса на мира преди години та той казваше:"Скапаните ЯПОНЦИ ни научиха да правим коли"-говорихме си много за американските коли и той лично изобщо не ги харесваше-нито една с изключение на ФОРД-БРОНКО-наплю всички останали.НО и Ровър,Мерцедес,Тойотасщо имат "отзовани" серии с дефекти.
Коментар
-
Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнениеКолкото до дефектите-имах един проятел-резидент от корпуса на мира преди години та той казваше:"Скапаните ЯПОНЦИ ни научиха да правим коли"-говорихме си много за американските коли и той лично изобщо не ги харесваше-нито една с изключение на ФОРД-БРОНКО-наплю всички останали.НО и Ровър,Мерцедес,Тойотасщо имат "отзовани" серии с дефекти."Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
Кольо.
Коментар
-
Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнениеSorry,извинения,чисто правописна грешка,става въпрос за Магнум 5.7L- V8- 235 hp/4800.....
http://en.wikipedia.org/wiki/Dodge_Magnum
Иначе и аз направих аналогията с патроните с по-голям зарядПоследно редактирано от Сашо Пунчев; 22-07-08, 16:44.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар