До: Проблем с крайслер - 2.5td VM
Ще ти кажа аз какъв опит имам с двигател с долен разпределителен вал пък дано ти е от полза.
Трябва да имаш предвид, че при шлайфането на главата оста на кобилиците слиза надолу с толкова мм.(при дизел е десети, при бензинов двг. стига няколко мм.), с колкото е шлайфана, а дължината на прътовете е непроменена. Променя се ъгълът между кобилицата и пръта и ако е нарушено гнездото, където контактуват (обикновено е сферично) пръта ще излиза. Друга причина - ако прътът е удрян и е изкривен (може и да е незабележимо на око) той започва да пружинира и трепти и като влезе в резонанс излиза от гнездото. "Ударен" имам предвид например грешно зацепване на разпределителния вал и контакт бутало-клапан. Когато валът е горен ясно какво става, но когато е долен и повдигащият прът става слабо място, което се криви.
Смени пръта, сложи го на друго място ако нямаш друг и по резултата ще правиш изводи.
Ще ти кажа аз какъв опит имам с двигател с долен разпределителен вал пък дано ти е от полза.
Трябва да имаш предвид, че при шлайфането на главата оста на кобилиците слиза надолу с толкова мм.(при дизел е десети, при бензинов двг. стига няколко мм.), с колкото е шлайфана, а дължината на прътовете е непроменена. Променя се ъгълът между кобилицата и пръта и ако е нарушено гнездото, където контактуват (обикновено е сферично) пръта ще излиза. Друга причина - ако прътът е удрян и е изкривен (може и да е незабележимо на око) той започва да пружинира и трепти и като влезе в резонанс излиза от гнездото. "Ударен" имам предвид например грешно зацепване на разпределителния вал и контакт бутало-клапан. Когато валът е горен ясно какво става, но когато е долен и повдигащият прът става слабо място, което се криви.Смени пръта, сложи го на друго място ако нямаш друг и по резултата ще правиш изводи.
Коментар