Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Годишен технически преглед

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ремаркето мина на преглед. Две години спокойствие. През това веме може да измислят нещо ново.
    Обаче нещо са сменили по документите - на новия документ за прегледа няма малко талонче, и има нещо залепено отзад.
    Премахнат ли е малкият талон за прегледа?
    Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• Asen Kushlev
      Asen Kushlev коментира
      Редактиране на коментар
      Да, бланката е нова. То и без това нямаше никаква полза от малкото талонче, пак разнасяш целия чаршаф, че някои милиционери не им стига малкия.

• sparkybg
      sparkybg коментира
      Редактиране на коментар
      То не че и от големия чаршаф има твърде полза.... Да разнясяш гражданска, че и малък талон, пак полза никаква. Това ако КАТ бяха нещо повече от дълбоко замразен субект с неясни функции и предназначение. Малко е като в оня виц: "Ние тука още влакове взриявяваме."

https://www.mediapool.bg/sadat-obyav...ews372440.html

Стикерите с "Еко" категориите отпадат..
    Незаконни били, значи сега трябва да поевтинеят прегледите, че заради тях уж ги увеличиха...
    Който търси , намира !
    Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнение
      https://www.mediapool.bg/sadat-obyav...ews372440.html

Стикерите с "Еко" категориите отпадат..
      Незаконни били, значи сега трябва да поевтинеят прегледите, че заради тях уж ги увеличиха...
      И трябва да ми върнат надвзетите пари...
      Ford Maverick II 2.3 XLT
      Ford Mondeo MK5

Коментар

Вчера минах МЛа-50лв за кола,60лв за джип.
        ML W 164cdi

Коментар

• cnc82
          cnc82 коментира
          Редактиране на коментар
          Това къде?

• sonda
          sonda коментира
          Редактиране на коментар
          Миналата година не беше ли по-скъпо? Аз помня 90 беше лека кола.

Русе,миналата година беше пак 60лв ,но на друг пункт,сега там е 72лв.
        И провинцията си има добри страни
        ML W 164cdi

Коментар

При нас в Ямбол всички пунктове се наговориха първи у нас и цените навсякъде са :

Лек автомобил - 100 лв.
          С АГУ +10 лв.
          ​​​​​​Сув/джип +10 лв.

Примерно Хонда ЦРВ с газ - 120 лв.
          Който търси , намира !

Коментар

• Даниел Цветков
            Даниел Цветков коментира
            Редактиране на коментар
            Много бе!Спекула му е майката!
            Иначе при нас масовите пунктове са по 80лв за лека кола.Тоя по 60лв са накрая на града,на входа от Сф по точно,до Скания сервиза.
            Последно редактирано от Даниел Цветков; 20-06-25, 12:39.

• cnc82
            cnc82 коментира
            Редактиране на коментар
            Много, аз за това ги отсвирих и си ходя в едно градче на 50 км от нас.
            Там е 50 лв, без значение кола, джип, газ и т. н..
            Имам приятел там и комбинирам с гости.

Бойкот трябва в тая държава на много неща,ама овчия народ...
          ML W 164cdi

Коментар

Между другото скоро проверявах в Испания 25 евро, а във Финландия 33 евро.
            Това за лек автомобил.
            Който търси , намира !

Коментар

В Габрово са се наговорили, всички 80 лв., другите екстри +10 лв. По-интересното миналата година за 4х4 ми взеха май 80 лв., а за ремарке 500 кг. 70 лв. Какъв е прегледа на едното, и какъв на другото, за 10 лв. разлика.
              Ford Maverick II 2.3 XLT
              Ford Mondeo MK5

Коментар

При нас ,едната фирма е Общинска и цената е 2пъти по ниска от на другото ГТП.Но много народ от всякъде идва и много се чака.
                Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

• kameno karp
                  kameno karp коментира
                  Редактиране на коментар
                  Това къде,а Айтос ли? Вчера минавах покрай някакъв пункт до Ченгелееви и имаше доста коли,да не е тоя?

Грешка.
                Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

При мен е 130€ за малолитражка,150-180€ за по-големи автомобили , при мерно S класа
                  Действието се развива в Германия...
                  И не си мислете,че кола с нов TŨV е читава...
                  Последно редактирано от vwbeetle; 20-06-25, 15:09.

Коментар

Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнение
                    При нас в Ямбол всички пунктове се наговориха първи у нас и цените навсякъде са :

Лек автомобил - 100 лв.
                    С АГУ +10 лв.
                    ​​​​​​Сув/джип +10 лв.

Примерно Хонда ЦРВ с газ - 120 лв.
                    В Ямбол също имате пункт на СБА.Аз си купих карта за пътна помощ, и прегледа е "без пари"Няма никакво чакане, понеже съм си записал час онлайн още преди 2 седмици.За 20-25 минути се минава, защото чака следващия записан.То да не се случва човек да има нужда от пътна помощ, ама ако потрябва, добре е да имаш опция...

Коментар

Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение

В Ямбол също имате пункт на СБА.Аз си купих карта за пътна помощ, и прегледа е "без пари"Няма никакво чакане, понеже съм си записал час онлайн още преди 2 седмици.За 20-25 минути се минава, защото чака следващия записан.То да не се случва човек да има нужда от пътна помощ, ама ако потрябва, добре е да имаш опция...
                      В различните пунктове на CБА са различни цените за ГТП.
                      За картите, да знам но и там вдигнаха цените, мисля вече са 99 лв.
                      Който търси , намира !

Коментар

• krassitch
                        krassitch коментира
                        Редактиране на коментар
                        98 лв

Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение

В Ямбол също имате пункт на СБА.Аз си купих карта за пътна помощ, и прегледа е "без пари"...То да не се случва човек да има нужда от пътна помощ, ама ако потрябва, добре е да имаш опция...
                      Пътната помощ на СБА в София е без конкуренция и като цени и като услуга. Навремето брокер на каското ме посъветва да ползвам такава при катастрофа, нямам карта на СБА, но взимат много по-малко, няма опасност от изцепки като тази: https://dnes.dir.bg/comments/sled-ka...kola-do-sofiya и най-важното - ПОЗНАВАТ ГРАДА. А не някакви селяндури, дошли незнайно откъде, аз им викам - трябва да ме вземете от "6-ти септември" и "Л.Каравелов", ония питат "Къде е това?". Викам им "До английското посолство", ония явно търсят с GPS-карта и викат "На Московска ли?" и т.н. Като най-накрая дойдат, викам им "До центъра за щети на АрмеНец"", ония пак не знаят къде е...

В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• Bogoljub Gagic
                        Bogoljub Gagic коментира
                        Редактиране на коментар
                        По мои професионални наблюдения, "АрмеНец" най-малко ги съдят. Явно най-рядко отказват изплащане на щети или "правят предложения, на които застрахованият не може да откаже"

• sonda
                        sonda коментира
                        Редактиране на коментар
                        То още от едно време се разправаше, че "АрМенец плащат най-добре"..По-рано и аз бех там за известно време, просто имах познат в един от пунктовете и не се занимавах с формалности, само му преведа вноската и готово. Сега съм доволен като условия, цени и екстри от Дзи, а и в Орландовци огромен плац и за огледи, широко, и пункт ГТП там, и не се буташ по задръствания, а па и ресторант..

• drukman
                        drukman коментира
                        Редактиране на коментар
                        От как Армеец ме мотаха 2 месеца за да НЕ ми платят защото в София КАТ имаха проблеми с подновяването на книжките и половин София караше с изтекли книжки, отписах тая компания от живите. Такива измикяри нЕма други. Поне да бяха казали веднага, да не ми грабят колата в сервиза. ...да не споменавам, че основният им помощник беше точно дилъра на който се бях доверил. "Наше" момче, тук от Форума.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X