Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поредния Хамъроид този път от Фиат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поредния Хамъроид този път от Фиат

Ето, Фиат едва се дължи над водата, обаче да не остане по-назад от модата да се правят Хамъри и производни на тях, та както се казва - "Барабар Петко с мъжете!"

Неам думи...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

До: Поредния Хамъроид този път от Фиат

Ъъъъъъъъ.......
    определено не ми харесва
    а и имам органична непоносимост към всичко френско и италиянско на 4 колела
    BMW X6

Коментар

Аз непоносимост нямам, но това определено е лош плагиат.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Аз непоносимост нямам, но това определено е лош плагиат.

Чак плагиат. Общото е в кутиестите форми - и дотам.
        На мен ми харесва и то доста повече от Хамърите. Ама то вкус другар няма

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
          Чак плагиат. Общото е в кутиестите форми - и дотам.
          На мен ми харесва и то доста повече от Хамърите. Ама то вкус другар няма
          Виж пропорциите и дори куките които стърчат през капака на двигателя. Бас ловя че отдолу си е стандартен Хамър облечен с тия грозни бутафории.

Коментар

Всъщност тоя Фиат се явява наследник на идеологията на
            http://en.wikipedia.org/wiki/Iveco_LMV

http://bgarmy.eamci.bg/Scripts/isapi...?THEMEID=66950

Не знам то вече доколко е повлияно от Хамър.
            Обаче по пропорции и куки само да се търси плагиатство ми се струва несериозно.

Коментар

не е ли доста по-малко от Н1 ?
              а и като гледам гумите... повече ми прилича на филмов декор...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                не е ли доста по-малко от Н1 ?
                а и като гледам гумите... повече ми прилича на филмов декор...
                От Н1 да, ама си е колкото Н2. А гумите са баш като за някой рапър

Коментар

Хм,доколко Фиат едвам се държат над водата-???? Ти откъде го разбра?
                  Това си е империя и то една от най-гъвкавите в нейната област.А Фиат
                  си правят джипове от много отдавна,и сега в армията им си е бъкано с
                  джипове Фиат.Аз съм разглеждал два -единият правен началото на 60-те
                  а другият средата на 90-те години.Нищо необикновено,прост армейски
                  дуракоустоичив.А това че сега е мода всичко да прилича на Хамър е
                  друга бира.Я си спомни онзи позорен опит на Ламборджини-т.нр.
                  "Слон на глинени крака."Те автомобилните фирми не си правят труда
                  да откриват колелото,и Фиат облекоха в нови дрешки старото "Фиче"
                  и виж еуфорията по света тръгнА.Само дано не свърши като костенура
                  на Фоксваген.
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                  Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                  В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Ами откъде съм го разбрал ли? Че те миналата година бяха на ръба на банкрут. Тази година се позакрепиха, сега ще ги видим как ще се оправят. Но определено нямат силата да реализират такъв проект. Още повече в Европа определено имиджов и губещ. Пак добре че успяха да изкарат в серия Алфа Ромео С8 Компетизионе

Коментар

Дима това е доста стар прототип, можеби от преди година или две не помня точно. Отдолу всичко е Ивеко, и до колкото си спомням беше много-много тежко, да не кажа някоя глупост ама мисля към 8 тона че беще
                      99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                      It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Някои бе направил тема с снимки на Дурекс ,та по възглавниците се мъдреха снимки на разни неособено лицеприятни човешки създания.....залепете снимка на тоз фиат връз възглавницата и може и да не ви стане...=)) а казват че правели красиви автомобили италианците.....=))
                        иначе тежеше 3,5 тона маи....а двигателя........4 или 6 цилиндъра дизел от камионче ивеко...=))
                        Последно редактирано от T-1000; 14-01-08, 15:08. Причина: обърках цифрата-не 3 ами 4 =))

Коментар

Сетих се, че четох за него в един брой на Оффроад БГ. Издирих броя и ето какво пише: Фиат Олтре, на базата на Ивеко ЛМВ, който е военен автомобил, оборудван с високи технологии и победител в избора на английската армия. Габарити са дължина 4870мм, бисочина 2050мм и ширина 2200мм. 50 см. просвет, перманентно задвижване на четирите колела, три блокируеми диференциала, гуми 315/40/26. Двигател трилитров, четирицилиндров, редови с комън-рейл. Максимална мощност 185 кс. при 3700 оборота в минута и 456 Нм при 1800/мин. Шестстепенен автоматик, максимална скорост 130 км/ч. и тежи цели седем тона

Коментар

Само че данните са за ЛМВ-то което май има и бронировка ....

Коментар

Само че данните са за ЛМВ-то което май има и бронировка ....
                              Не вярвам ЛМВ-то да е с 26" джанти. Пък в интерес на истината може и фиата да има бронировка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X