Военното уж Ивеко е нещо такова, да. По същество камион тон и половина с щатна противоминна защита. Затова и тежи безобразно. Първото такова, доколкото знам. Това значи вече се казва тежък армейски джип. Уж нов клас автомобили. Доколко ще се прихванат не знам. Явно ще се реши от първите мини които настъпи.
Чии конкурс е спечелило няма значение, защото всички стоят на опашката. А американците - последни. Те нещо кудкудякали че им е спешно и са с предимство, ама им казали да го духат щото не са от Европа. КОКОМ ... Та сега купуват Гелендвагени, а от тях има, понеже Бундесверът от 300 от новите, сменил поръчката на 1 000.
Понеже съм старомоден, се опитвам да определя пола на различните возила. Този Фиат, според мен има проблеми със сексуалната си ориентация. Много е подходящ да си го паркираш пред козметичния салон, когато си на депилация и маникюр. Казват, че операцията за смяна на пола не била задължителна, но помагала...
В този форум май сме само на крачка от регистриране на дружество за защита на хетеросексуалните мъже
There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Е, това за мене е просто картинка. Макет за реклама. Но в основата на перспективният джип стои наистина Фиат. Не виждам как могат да го конвертират в цивилен хамъроид. Там шасито е каквото е, за да удържа на мините.
Пак ли съм на опаки? Що ви не харесва, бре! Стига с тия заоблени кичове - "колкото по-ръбест, толкова по-джип". Само да бяха по-големи гумите!
Ето ти многоръбест многоджип:
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Изглежда много пластмасово, крехко и ремонто-непригодно.
Това че дръжките на вратите е като ЛР сериес от 70-те не го прави.. джип:-) а и вътре с тези беличък интериор.. мисля че никога няма да напусне асвалта и автомивката..
LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
[IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]
Това че дръжките на вратите е като ЛР сериес от 70-те не го прави.. джип:-)
И "козирката" над предното стъкло, и страничните прозорци на предните врати са като на Land Rover Series...В карйна сметка се е получил депилиран сбирщайн.
"Таргет групата" явно е модерни "мъже" с дялнати мъдурки. Пред "Спартакус", козметичен салон, гей клуб или на концерт на азис има достатъчно място да го паркират.
Ние си оставаме консервативни варвари, любим жени и вярваме само на корави железа.
There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Много интересно някое дизайнерско студио само на HDD виртуално е сътворило тази х..йня с най гъзарския дизайн на гуми с шарка за сухо, накичила го е с к'вото си мислили за модно и всички Вие мъдрувате дали Фиат са издали багажа, дали това нещо се движи и как. Някой виждал ли го е това на живо пред него?
Или само гадаете за се намирате на работа...
А може би мъдрите инженери от Фиат вече четат и превеждат отзивите за х.йнята си от нашия форум...и ще Ви поканят за консултантска група по практическата реализация на тази простотия?!?
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
мен пък ми харесва, ама аз съм си пристрастен към италианските коли
А относно ФИАТ че били пред бакрут, ДА ама преди 3-4 години
Миналата година Гранде Пунтото стана най-продаваната кола в Европа и ФИАТ е един от малкото автомобилни производители които бележи ръст на продажбите на фона на спада на пазара !!!
Готвят се за инвазия в САЩ с Алфа Ромео, а сега новото 500 се чака с месеци за него и производството за една година напред е продадено ...
А ФИАТ освен с коли се занимават с почти всичко с което може да се занимава някой Правят болници, медицинско оборудване, електроника ....
Много интересно някое дизайнерско студио само на HDD виртуално е сътворило тази х..йня с най гъзарския дизайн на гуми с шарка за сухо, накичила го е с к'вото си мислили за модно и всички Вие мъдрувате дали Фиат са издали багажа, дали това нещо се движи и как. Някой виждал ли го е това на живо пред него?
Или само гадаете за се намирате на работа...
А може би мъдрите инженери от Фиат вече четат и превеждат отзивите за х.йнята си от нашия форум...и ще Ви поканят за консултантска група по практическата реализация на тази простотия?!?
На тия снимки гледам и в една горичка го карат. Та не ще да е само "на хартия". Показван е на Женевското изложение 2006-та "в плът и кръв" все пак.
Не мога да разбера защо смятате че е нереална колата - изградена е на базата на съществуващо возило.
ПП: Относно банкрута на ФИАТ - става дума за лошо финансово състояние на автомобилното подразделение (ФИАТ имат и авиационна индустрия !). Доколкото знам сделката с Дженерал Мотърс се разсъхна и то поради рязкото изплуване на ФИАТ миналата година ! Не бих нарекъл подобно возило "без бъдеще" предвид и поръчките за европейските армии на "донора" му.
Коментар