Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota Townace - влюбих се, а сега на къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Toyota Townace - влюбих се, а сега на къде?

Пари да ми дават няма да го взема! Това няма ремонтиране.. да не говорим ако се счупи автоматичната скоростна кутия. А и ми се струва много дърто. по добре от старите Фолксваген Каравел. поне резервни части бол.

Класика при микробусите

за суми х2 има доста по добри предложения.
    Последно редактирано от SG; 31-12-07, 17:32.
    LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
    LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
    [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от SG Преглед на мнение
      Пари да ми дават няма да го взема! Това няма ремонтиране.. да не говорим ако се счупи автоматичната скоростна кутия. А и ми се струва много дърто. по добре от старите Фолксваген Каравел. поне резервни части бол.

Класика при микробусите

за суми х2 има доста по добри предложения.
      Вчера се обадих на продавача, отказах официално и сега съм като болен. Това беше перфектната семейна кола, светлинни години пред VW-ите от тази възраст. Жалко е, че японците не са ги произвеждали и за останалото човечество, а само за Англия и Австралия. Наистина, счупи ли се остава като паметник во веки.

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
        Вчера се обадих на продавача, отказах официално и сега съм като болен. Това беше перфектната семейна кола, светлинни години пред VW-ите от тази възраст. Жалко е, че японците не са ги произвеждали и за останалото човечество, а само за Англия и Австралия. Наистина, счупи ли се остава като паметник во веки.
        E , чак пък на светлинни години , недей... Точно този модел Каравеле има с мотор 2 или 2,2 литра бензин с 4х4 , да не говорим пък за возия или за части / има ги навсякъде/ ... VW е по-добрият избор.
        Последно редактирано от Тихомир; 31-12-07, 19:33.

Коментар

Проверил съм и тази обява. Салона е много по-нефункционален, седалките не се разгъват до спалня и много други за които не се сещам в момента като двукръгово парно и климатик и т.н.

Коментар

Търпение. Това не е последната кола на света. Все ще изпадне нещо. Повярвай ми. Аз чаках почти година и попаднах на моя красавец, на такива пари, че го приемам за 6-ца от тото.

Хвърляй по едно око на този сайт. излизат всякакви коли на добри цени. Аз от тези момчета си купих Диското и един Мерцедес Вито. Много са свестни момчетата и са коректни търговци.

LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp

Коментар

Благодаря колега.
              Доколкото разбрах, това http://elhitauto.com/ е автокъща в Италия, която доставя в БГ.

Коментар

Точно така.
                Това което виждаш на сайта, са новите коли които са изпаднали в Италия. и са в процес на опрявяне на документи. След известно време се качват на автовоза и пътуват за България. По ударените се държат на паркинг в овча купел 2, оправените и изпънатите на паркинг на Горубляне. Можеш да звъниш в Италия, а ако се интересуваш, мога да ти дам телефон и тук в България. Само споменаваш, че Стефан от Стара Загора ти е дал телефона и ти си човека.

Коментар

Точно така.
                  Това което виждаш на сайта, са новите коли които са изпаднали в Италия. и са в процес на опрявяне на документи. След известно време се качват на автовоза и пътуват за България. По ударените се държат на паркинг в овча купел 2, оправените и изпънатите на паркинг на Горубляне. Можеш да звъниш в Италия, а ако се интересуваш, мога да ти дам телефон и тук в България. Само споменаваш, че Стефан от Стара Загора ти е дал телефона и ти си човека.
                  Ще ти бъда благодарен за телефон в БГ. От това, което видях в сайта в момента нищо не ме грабва, но ще го проверявам.

Коментар

Имаш ЛС.

Общо взето през ден - два се обновява сайта.

Желая ти успех!

Коментар

Не подценявай и тоя модел на Нисан.

ПП: Ето това представлява:

Коментар

То от този клас има много. и VW Sharan и Ford Galaxy и Mitsubishi Spase Wagon, Space Runner. Коли бол, но са друг клас. за 3 деца с детски столчета мисля че му трябват 3 реда седалки.

Според новия закон който влиза в сила от днес, всяко дете до 36 кг., трябва да се вози в спец. стол в колата. Стола трябва да отговаря на стандарта ISOFix, което е стандарт за закрепване за всяка кола + стандарт за безопастност.

3 столчета в обикновенна кола.. не знам.. как ще стане :-)

Коментар

То от този клас има много. и VW Sharan и Ford Galaxy и Mitsubishi Spase Wagon, Space Runner. Коли бол, но са друг клас. за 3 деца с детски столчета мисля че му трябват 3 реда седалки.

Според новия закон който влиза в сила от днес, всяко дете до 36 кг., трябва да се вози в спец. стол в колата. Стола трябва да отговаря на стандарта ISOFix, което е стандарт за закрепване за всяка кола + стандарт за безопастност.

3 столчета в обикновенна кола.. не знам.. как ще стане :-)
                          Всъщност става въпрос за две бебешки столчета и един син на 14 год. и една пълноразмерна съпруга плюс мен. Голям джип не върши работа, трябва си бус. И тъй като не ми се продава Витарата, а бюджета ми е ограничен търся нещо евтино и функционално.

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
                            Всъщност става въпрос за две бебешки столчета и един син на 14 год. и една пълноразмерна съпруга плюс мен.
                            Да са ти живи и здрави, ще намериш, изкачат находки, прото не става за два дена, иска се следене на пазара и търсене, редовно. Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                              Да са ти живи и здрави, ще намериш, изкачат находки, прото не става за два дена, иска се следене на пазара и търсене, редовно. Успех.
                              Мерси, да се връщат на всички. Голям кеф си е.

Коментар

Колега, виж Еспеис. Аз съм с такъв и съм доеолен. Евтин и добре направен. Идейка..
                                VITARA, SAMURAI
                                FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                                RENAULT ESPACE QUADRA
                                ...и едно сивикче за града...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на Днес.

Зареждам...
                                X