Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Опитвам се да си убия Корандото, но то се държи - тема преместена от "дизели на олио"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Опитвам се да си убия Корандото, но то се държи - тема преместена от "дизели на о

Темата не знам що се казва така, аз не мисля, че положението е толкос забавно колкото излиза от заглавието което е сложено от модератора мисля. И все пак ако някой се сеща как да разбера дали има поражения след случката да каже. Мерси

Коментар

От: Опитвам се да си убия Корандото, но то се държи - тема преместена от "дизели на о

Първоначално публикуван от korando1 Преглед на мнение
      Темата не знам що се казва така...
      Защото отношението ти към техниката е садистично,
      а може би и мазохистично, ако сам ще си плащаш ремонтите.
      Демек садо-мазо.
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

И какво ми е садистичното отношение, че нещо не разбирам и естествено че ще си плащам аз. Вярно не беше добре да го оставям да работи така сгреших някой от вас може ли да се похвали с безгрешност.

Коментар

Дали има поражения можеш само ти да проследиш. Първо налей и антифриз освен вода (ако вече не си го сторил) второ следи за аномалии, гледай дали меша вода с масло или пък да вкарва вода в цилиндрите, гледай дали надува охладителната система, дали термостата сработва правилно, дали някоя от течностите не намалява.
          Ако има нещо нередно го сподели или просто иди на майстор. Ако колата не грее, не гори масло и антифриз, не вкарва антифриза при маслото или обратното си я карай и това е. За да се разбере дали има поражения трябва да свалиш главата, да я пратиш на скенер и на шлайф и ако се окаже, че не е имало нужда ще си се вътрил едни 400-500-600лв. А ако има поражения то определено ще ги усетиш (загуба на антифриз, загуба или пък повишване нивото на маслото, кофти охлаждане, често гърмящи водни съединения поради повишено налягане в охладителната система)
          I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Досега съм нямал подобни проблеми естествено,че от сега ще гледам за подобни неща. А за свещите пак ли аз съм виновен, ако някой ще ме обвинява за нещо поне да се обоснове за такива мнения съм МЕРСИ!

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
              Дали има поражения можеш само ти да проследиш. Първо налей и антифриз освен вода (ако вече не си го сторил) второ следи за аномалии, гледай дали меша вода с масло или пък да вкарва вода в цилиндрите, гледай дали надува охладителната система, дали термостата сработва правилно, дали някоя от течностите не намалява.
              Ако има нещо нередно го сподели или просто иди на майстор. Ако колата не грее, не гори масло и антифриз, не вкарва антифриза при маслото или обратното си я карай и това е. За да се разбере дали има поражения трябва да свалиш главата, да я пратиш на скенер и на шлайф и ако се окаже, че не е имало нужда ще си се вътрил едни 400-500-600лв. А ако има поражения то определено ще ги усетиш (загуба на антифриз, загуба или пък повишване нивото на маслото, кофти охлаждане, често гърмящи водни съединения поради повишено налягане в охладителната система)
              Благодаря това ми се струва полезна информация. Утре слагам новите свещи и тръгвам да го карам и да гледам какво ще стане.

Коментар

Обърни сериозно внимание на съвета на veni1 - смени свещите при майстор, и то при майстор който знае как се вади скъсана свещ без сваляне на глава. И ако случайно майстора ти каже "абе я ела напъни тука малко, че ме заболя рамото.." Или нещо такова докато се опитва да свали свещите - тегли му една и търси друг майстор, щото в повечето случаи е установил че тая свещ ще се скъса и иска ти сам да си я скъсаш та да не носи отговорност за последващите ремонти.
                Подгревна свещ се къса лесно, а остатъка се вади трудно и от човек знаещ какво прави. За справка можеш да разгледаш двете теми "скъсана подгревна свещ" в раздела "технология и теория..."

Коментар

Свещите ги развих днес без аварии

Коментар

Късметлия
                    И още един приятелски съвет- не слагай най- евтините свещи.

Коментар

благодарско

Коментар

Първоначално публикуван от korando1 Преглед на мнение
                        Досега съм нямал подобни проблеми естествено,че от сега ще гледам за подобни неща. А за свещите пак ли аз съм виновен, ако някой ще ме обвинява за нещо поне да се обоснове за такива мнения съм МЕРСИ!
                        И нямаше да имаш ,ако беше сменил свещитите когато ти писаха колегите,нямаше да го оставиш запален без надзор ,а не да чакаш да съсипеш всичко .За това повечето се нервят и не ги упреквам .От мен :-Следи си маслото ,ако почне да гори масло РЕЖИ МУ ГЛАВАТА.
                        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X