Добър вечер колеги имам проблем с Рекстъна,при движение се усеща леко прекъсване както и при смяна на скоростите.От какво може да бъде ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ssangyoung Rexton 2.9 прекъсва
Свий
X
-
От: Ssangyoung Rexton 2.9 прекъсва
Заден ляв стоп...на такъв въпрос-такъв отговор.
Сега сериозно.С кой мотор,коя година,с каква скоростна кутия.Ако не дадеш повече информация какъв е точно проблема,ще получиш още по-неясен отговор.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
-
Мотора е 2.9,2003 година.Ръчна скоростна кутия.Прекъсването е все едно не му достига гориво поне аз така го определям.SsangYong Kyron 2.7 xdi 163 hp,Automatic 5G tronic transmission with DPF 2008 година /
Коментар
-
Добре ще ги сменим тези филтри.Дано да е от тях,че започнах да се притеснявам понеже взех колата миналата седмица и още и се радвам.SsangYong Kyron 2.7 xdi 163 hp,Automatic 5G tronic transmission with DPF 2008 година /
Коментар
-
Първоначално публикуван от oboPoTeH Преглед на мнениеА на таблото светвали нещо?Механична редова помпа !!! Даже и кабел не ходи до нея ,само два вакума!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от svetli96 Преглед на мнениеДобре ще ги сменим тези филтри.Дано да е от тях,че започнах да се притеснявам понеже взех колата миналата седмица и още и се радвам.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Маслото на двигателя е сменено след 6000 км ще се сменя отново вече от мен както и всички филтри.Маслото на диференциала ще сменям след 6000 км със това на двигателя.SsangYong Kyron 2.7 xdi 163 hp,Automatic 5G tronic transmission with DPF 2008 година /
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар