Обява

Свий
Няма добавени обяви.

моля споделете мнение за SsangYong Kyron

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: моля споделете мнение за SsangYong Kyron

Първоначално публикуван от niki_1980 Преглед на мнение
    ас също имам рекстън и съм доволен но сервиза им е лож
    .............
    и аз, и аз ... споделям мнението на предните 2 поста.

Коментар

За Ssang Yong Kyron наблюдения нямам, но имахме Rexton в старата фирма. За 2 години - 50 хил.км нямаше повреди, само консумативи. Е, от асфалт почти не е излизал, само малко черен път и неуспешни опити да бъде завъртян на сняг, но ESP-то се оказа голяма хитрост . Никакви проблеми с електрониката. Над 130км/ч ставаше малко нестабилен (доста меко окачване), но това едва ли има значение в случая. Въпреки добрите ми впечатления, нещо (сякаш в името) ме притеснява ...

Коментар

Първоначално публикуван от Serhio Преглед на мнение
        Добре де ви като карате други коли /различни от Кайрон/ те не получават ли дефекти ,не се ли развалят и не се ли чупят.Просто вие сте много предубедени ,а всъщност става въпрос за един вного изгоден и добър джип ,карам такъв от близо година нямам абсолютно никакви проблеми, масло нафта и нищо друго.Така че купувай смело добър избор е пък и вече е с много сполучлив феислифт.
        "Експертите" тук ме провокираха да се регистрирам, за да дам мнение. От 4 години карам Рекстън и в никакъв случай не съжалявам за избора си! Джипът е много здрав, както казва колегата Serhio, само масло, нафта и филтри. Освен това е доста комфортен, супер функционален и всява респект. Сервизът... ами не е възхитителен, но в никакъв случай не е по-зле от другите сервизи, с които ми се е налагало да си имам работа. За щастие, колата не ми дава поводи за чести срещи с монтьорите. Не знам какви извънземни машини карат част от пишещите тук, за да са толкова критично настроени, но спорен мене колежката е направила идеалният избор. Познавам собственици на Кайрон. Те са щастливи с колата си и хич не им пука какво приказват по форумите разни комплексари. И аз, ако не ми стигнат средствата за новия Рекстън, се замислям за Кайрон с повечко екстри. На мене пък ми харесва! Ето го:

http://www.kyron.bg/downloads.html

Коментар

Първоначално публикуван от apache Преглед на мнение
          Освен това е доста комфортен, супер функционален и всява респект.
          Нищо евтино не може да всява респект.
          Комфортен и функционален в сравнение с какво.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
            Нищо евтино не може да всява респект.
            Комфортен и функционален в сравнение с какво.
            В сравнение с всичко на тези пари, че и отгоре. Нали сравняваме ябълки с ябълки и круши с круши? Моят е на 4 години, взех го за 50 000 и можеш да си сигурен, че си изглежда съвсем прилично. Не знам кое наричаш евтино - явно не си имал близки срещи с новия Рекстън - топ версията гони 90 000 лв., но е по-луксозна от Туарег, ML и Q7, за дървените Тойоти въобще не говорим!

Коментар

Първоначално публикуван от apache Преглед на мнение
              Не знам кое наричаш евтино - явно не си имал близки срещи с новия Рекстън - топ версията гони 90 000 лв., но е по-луксозна от Туарег, ML и Q7, за дървените Тойоти въобще не говорим!
              Имал съм - грозен и тесен, даже Киа Соренто ми хареса доста повече. А знаеш ли колко струват най-луксозните версии на Туарег, ML и Q7? Дали все пак Рекстъна не е евтин, а? А нали се сещаш, че конструктивно и технологично пред тях рекстъна изглежда като полезно изкопаемо. Наистина сравнявай ябълки с ябълки... За мен покупката на СангЙонг не е добра инвестиция - бързо се обезценява, трудна и скъпа потдържа и много ниска проходимост за кола от този клас, много спорен дизайн - на мен не ми харесва...

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
                Колко искат за Кайрона? 35 хиляди? тогава може и да си струва.
                От Германия можеш да си купиш чисто нов Кайрон 2 (всички стандартни екстри, металик и кожен салон) за 23 000 евро. За справка вж www.mobile.de. Sonderaktion.

Коментар

Ей голям спор в тази тема. Ясно е, че всеки има мнение и има толкова коли на пазара, че няма как всички да карат само Рекстън или Туарег. Личното ми мнение от наблюдение върху познати е, че Рекстъна наистина за парите си е добра кола. Колкото и да е грозно един познат има Корандо от което няма никакви оплаквания. Сега този Кайрон веднъж съм се качвал, ясно че няма да е Мерцедес, но за тези пари може пък да става. Лично аз не бих си го купил, защото наистина е много грозно отзад. Сигурно дизайна е на някое дете, което е имало задание по трудово. Ако пък някой го харесва за асфалт, сняг и сух черен път трябва да става. Ако обаче дава много дефекти наистина е кофти.
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                  http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

А така! И тука се хванали да ми плюят колата! И какво не й харесвате на задницата? http://katalog-automobilov.sk/img/ss...0xdi-4wd-2.jpg Аз пък точно заради задницата и интериора се съгласих да чакаме доставка на Кайрон, а не Цаптивата http://www.autoblog.com/media/2006/03/Rear-Detail.jpg която я имаха на склад!

Коментар

Вероятно я бъркат със задницата на стария Кайрон:

Коментар

Нали уж експерти :-))) Старата задница и на менe не ми харесва, но сегашният модел си е напълно хармоничен. И много по-мощен!

Коментар

Първоначално публикуван от Lilitu Преглед на мнение
                          Нали уж експерти :-))) Старата задница и на менe не ми харесва, но сегашният модел си е напълно хармоничен. И много по-мощен!
                          Това "експерти" прозвуча като ирония.
                          И е капката която преля чашата.
                          Следващия път когато искате техническа дискусия си прочетете спецификациите. Анализите върху рекламни брошури ще доведе до същия резултата както сега.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                          X