Обява

Свий
Няма добавени обяви.

моля споделете мнение за SsangYong Kyron

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: моля споделете мнение за SsangYong Kyron

Първоначално публикуван от niki_1980 Преглед на мнение
    ас също имам рекстън и съм доволен но сервиза им е лож
    .............
    и аз, и аз ... споделям мнението на предните 2 поста.

Коментар

За Ssang Yong Kyron наблюдения нямам, но имахме Rexton в старата фирма. За 2 години - 50 хил.км нямаше повреди, само консумативи. Е, от асфалт почти не е излизал, само малко черен път и неуспешни опити да бъде завъртян на сняг, но ESP-то се оказа голяма хитрост . Никакви проблеми с електрониката. Над 130км/ч ставаше малко нестабилен (доста меко окачване), но това едва ли има значение в случая. Въпреки добрите ми впечатления, нещо (сякаш в името) ме притеснява ...

Коментар

Първоначално публикуван от Serhio Преглед на мнение
        Добре де ви като карате други коли /различни от Кайрон/ те не получават ли дефекти ,не се ли развалят и не се ли чупят.Просто вие сте много предубедени ,а всъщност става въпрос за един вного изгоден и добър джип ,карам такъв от близо година нямам абсолютно никакви проблеми, масло нафта и нищо друго.Така че купувай смело добър избор е пък и вече е с много сполучлив феислифт.
        "Експертите" тук ме провокираха да се регистрирам, за да дам мнение. От 4 години карам Рекстън и в никакъв случай не съжалявам за избора си! Джипът е много здрав, както казва колегата Serhio, само масло, нафта и филтри. Освен това е доста комфортен, супер функционален и всява респект. Сервизът... ами не е възхитителен, но в никакъв случай не е по-зле от другите сервизи, с които ми се е налагало да си имам работа. За щастие, колата не ми дава поводи за чести срещи с монтьорите. Не знам какви извънземни машини карат част от пишещите тук, за да са толкова критично настроени, но спорен мене колежката е направила идеалният избор. Познавам собственици на Кайрон. Те са щастливи с колата си и хич не им пука какво приказват по форумите разни комплексари. И аз, ако не ми стигнат средствата за новия Рекстън, се замислям за Кайрон с повечко екстри. На мене пък ми харесва! Ето го:

http://www.kyron.bg/downloads.html

Коментар

Първоначално публикуван от apache Преглед на мнение
          Освен това е доста комфортен, супер функционален и всява респект.
          Нищо евтино не може да всява респект.
          Комфортен и функционален в сравнение с какво.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
            Нищо евтино не може да всява респект.
            Комфортен и функционален в сравнение с какво.
            В сравнение с всичко на тези пари, че и отгоре. Нали сравняваме ябълки с ябълки и круши с круши? Моят е на 4 години, взех го за 50 000 и можеш да си сигурен, че си изглежда съвсем прилично. Не знам кое наричаш евтино - явно не си имал близки срещи с новия Рекстън - топ версията гони 90 000 лв., но е по-луксозна от Туарег, ML и Q7, за дървените Тойоти въобще не говорим!

Коментар

Първоначално публикуван от apache Преглед на мнение
              Не знам кое наричаш евтино - явно не си имал близки срещи с новия Рекстън - топ версията гони 90 000 лв., но е по-луксозна от Туарег, ML и Q7, за дървените Тойоти въобще не говорим!
              Имал съм - грозен и тесен, даже Киа Соренто ми хареса доста повече. А знаеш ли колко струват най-луксозните версии на Туарег, ML и Q7? Дали все пак Рекстъна не е евтин, а? А нали се сещаш, че конструктивно и технологично пред тях рекстъна изглежда като полезно изкопаемо. Наистина сравнявай ябълки с ябълки... За мен покупката на СангЙонг не е добра инвестиция - бързо се обезценява, трудна и скъпа потдържа и много ниска проходимост за кола от този клас, много спорен дизайн - на мен не ми харесва...

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
                Колко искат за Кайрона? 35 хиляди? тогава може и да си струва.
                От Германия можеш да си купиш чисто нов Кайрон 2 (всички стандартни екстри, металик и кожен салон) за 23 000 евро. За справка вж www.mobile.de. Sonderaktion.

Коментар

Ей голям спор в тази тема. Ясно е, че всеки има мнение и има толкова коли на пазара, че няма как всички да карат само Рекстън или Туарег. Личното ми мнение от наблюдение върху познати е, че Рекстъна наистина за парите си е добра кола. Колкото и да е грозно един познат има Корандо от което няма никакви оплаквания. Сега този Кайрон веднъж съм се качвал, ясно че няма да е Мерцедес, но за тези пари може пък да става. Лично аз не бих си го купил, защото наистина е много грозно отзад. Сигурно дизайна е на някое дете, което е имало задание по трудово. Ако пък някой го харесва за асфалт, сняг и сух черен път трябва да става. Ако обаче дава много дефекти наистина е кофти.
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                  http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

А така! И тука се хванали да ми плюят колата! И какво не й харесвате на задницата? http://katalog-automobilov.sk/img/ss...0xdi-4wd-2.jpg Аз пък точно заради задницата и интериора се съгласих да чакаме доставка на Кайрон, а не Цаптивата http://www.autoblog.com/media/2006/03/Rear-Detail.jpg която я имаха на склад!

Коментар

Вероятно я бъркат със задницата на стария Кайрон:

Коментар

Нали уж експерти :-))) Старата задница и на менe не ми харесва, но сегашният модел си е напълно хармоничен. И много по-мощен!

Коментар

Първоначално публикуван от Lilitu Преглед на мнение
                          Нали уж експерти :-))) Старата задница и на менe не ми харесва, но сегашният модел си е напълно хармоничен. И много по-мощен!
                          Това "експерти" прозвуча като ирония.
                          И е капката която преля чашата.
                          Следващия път когато искате техническа дискусия си прочетете спецификациите. Анализите върху рекламни брошури ще доведе до същия резултата както сега.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X