До: моля споделете мнение за SsangYong Kyron
Те това е за блясъци направо

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
Преглед на мнение

Извинявай, просто обърках Трапера с Каскадьора
, не само 2.0, а въобще дизели. Разгледах и за обикновени миниванове, но и там е същото. Май като оферти за нещо голямо, под 60 бона(всъщност, ако кажеш какъв е бюджета може и да е по-лесно да се даде акъл), което е и дизил и автоматик остават Шевролет Каптивата и Киа Спортиджа. И те не са много стока, но на светлинни години от това, за което питаш. Другите варианти са лека кола комби, но не знам дали тук не удряме на други изисквания. Или пък просто бензин... Тогава избор на прилични машини автоматици колкото си искаш. Е, има го проблема с разхода, но доколкото разбрах машината така или иначе ще се модифицира и сбогом гаранция... така че просто може да се добави една газова, а в момента на газ е значително по-евтино, отколкото дизел. Да, и на мен не ми е много приятно да давам акъл за слагане на газови, но щом трябва да е автоматик и, ако е задължително да е СУВ, то това е най-добрия компромис. Естествено още по-добре ще е да си се кара на бензин, ако не е толкова важен разхода.
Нямам нищо против Китайските стоки-ама за коли и подобни неща са на светлинни години назад от всички производители.
Коментар