Обява

Свий
Няма добавени обяви.

моля споделете мнение за SsangYong Kyron

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: моля споделете мнение за SsangYong Kyron

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
    По тая логика да вземем да проверим дали това дето го оставяме в кенефа става за ядене а?
    Те това е за блясъци направо

Коментар

Е и ти ли Бруте ( Трапере) очаквах от един градски да ми каже не че жипката е просто, лоша а по скоро какви недостатъци дава в сравнение с останалите машинки от този клас. сигурна съм че ако знаеше точно коя съм щеше по друг начин да обясниш. Не те съдя и не искам да те карам да се чустваш различно, но ние с теб лично се познаваме защото и двамата като допълнение работим за хора в неравностойно положение аз съм майката на Лидия, е тя вече не е в обществения съвет защото работи по специалноста си в София, именно за нея търся кола с автоматична скоросна кутия за да и сложим ръчно само на газта и спирачката.
      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Аз само ще попитам колко струва тоя автомобил и дали си виждала другите предложения за толкова пари на пазара
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от donia Преглед на мнение
          Е и ти ли Бруте ( Трапере) очаквах от един градски да ми каже не че жипката е просто, лоша а по скоро какви недостатъци дава в сравнение с останалите машинки от този клас. сигурна съм че ако знаеше точно коя съм щеше по друг начин да обясниш. Не те съдя и не искам да те карам да се чустваш различно, но ние с теб лично се познаваме защото и двамата като допълнение работим за хора в неравностойно положение аз съм майката на Лидия, е тя вече не е в обществения съвет защото работи по специалноста си в София, именно за нея търся кола с автоматична скоросна кутия за да и сложим ръчно само на газта и спирачката.

Нещо се бъркаш май.Аз мисля че не се познаваме лично а и аз за никой не работя но както и да е.
          Я пусни едно ЛС все пак-може би аз бъркам нещо
          Колкото до джипката-тука има колеги които разбират много от джипки и всеки ти каза че не е добро това возило.

Коментар

Извинявай, просто обърках Трапера с Каскадьора Старост нерадост. Колкото до жипката още снощи се отказах, сега диря нещо друго но все още не съм избрала, но паживьом увидим!
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

36.650 с ДДС а може и данъчен кредит да се ползва така че е добре. и вмного много екстри които базовите модели на другите не предлагат.
              При нас нещата стоят малко по различно аз не търся просто някъкво возило за подарък на дъщерите си. Поради това че голямата ми дъщеря е в инвалидна количка а взе книжка и иска да кара автомобилът трябва да отговаря на няколко условия освен подходящт двигател и автоматична скоросна кутия трябва да има широк и нисък багажник, да може да му се постави ръчно управление на газта и спирачката което в БГ. си е супер майсторлък и много малко са хората които го умеят без устройството да прави проблеми.Също автомобилът трябва да е с достатъчно пространство в купето. Цената също е от значение дори и на лизиг пак трябва да се посмята.

Коментар

Виж сега, ако толкова държиш можем да те излъжем, че джипката е върха на сладоледа. Това обаче ще помогне ли на дъщеря ти, когато светнат няколко лампички и остане край пътя без покритие на телефона? Или когато тръгне да изпреварва някой камьон и се окаже, че не може да завърши маневрата преди срещета с камаза отсреща, защото колкото и да дава газ, пустата машина не ще да дигне над 90? Аз обаче не искам да го правя, дори да настояваш. Наистина някои хора прекаляваме с ироничния тон, но все пак не отказваме съвет. Наскоро и аз обикалях по шоурумове и нещо и аз не си харесах нищо, но това е друга тема. За съжаление въобще не съм се интересувал от автоматици . Снощи проверих няколко сайта, за да се опитам да препоръчам нещо, но с изненада установих, че почти всички дизели, които мога да препоръчам не се предлагат с автоматична скоростна кутия , не само 2.0, а въобще дизели. Разгледах и за обикновени миниванове, но и там е същото. Май като оферти за нещо голямо, под 60 бона(всъщност, ако кажеш какъв е бюджета може и да е по-лесно да се даде акъл), което е и дизил и автоматик остават Шевролет Каптивата и Киа Спортиджа. И те не са много стока, но на светлинни години от това, за което питаш. Другите варианти са лека кола комби, но не знам дали тук не удряме на други изисквания. Или пък просто бензин... Тогава избор на прилични машини автоматици колкото си искаш. Е, има го проблема с разхода, но доколкото разбрах машината така или иначе ще се модифицира и сбогом гаранция... така че просто може да се добави една газова, а в момента на газ е значително по-евтино, отколкото дизел. Да, и на мен не ми е много приятно да давам акъл за слагане на газови, но щом трябва да е автоматик и, ако е задължително да е СУВ, то това е най-добрия компромис. Естествено още по-добре ще е да си се кара на бензин, ако не е толкова важен разхода.

П.П.: Това го писах преди да прочета, че си се отказала вече.
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

При нас нещата стоят малко по различно аз не търся просто някъкво возило за подарък на дъщерите си. Поради това че голямата ми дъщеря е в инвалидна количка а взе книжка и иска да кара автомобилът трябва да отговаря на няколко условия освен подходящт двигател и автоматична скоросна кутия трябва да има широк и нисък багажник, да може да му се постави ръчно управление на газта и спирачката което в БГ. си е супер майсторлък и много малко са хората които го умеят без устройството да прави проблеми.Също автомобилът трябва да е с достатъчно пространство в купето. Цената също е от значение дори и на лизиг пак трябва да се посмята.
                  donia,огледай се за КИА Соренто.Не разбрах защо държиш да е 2,0 дизела.2,5 не може ли?Ако е заради разхода,то 2,5 на Соренто е повече от добър.8,4/100 извън градско,10-11/100 градско.Става дума за автоматик.Имал съм.Знам.
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

... Поне едно кръгче направили ли сте или просто, чух от един приятел който чул от неговия комшия пък той от някъкъв друг.
                    Със споменатия модел не. Но от предишен екземпляр, нарисуван и сглобен от същия калс бавноразвиващи се деца в час по трудово, имам такъв опит, слава богу натрупан със служебни, а не лични средства, че ще ми държи влага много дълго. Схемата за купуване на такъв боклук е точно описаната от вас - много екстри, супер лицензен двигател, нисък разход и всичко това на полвин цена. И така първите 500 км. После почвате подред на всяка смяна на масло да сменяте и скоростни кутии, раздатки, диференцияли, глава на СУПЕР МЕРЦЕДЕСОВИЯ МОТОР, полвината окачване и каквото се сетите още. След 1-2 години и ХХ ХХХ лв. разбирате, че сте направили сериозна грешка с този автомобил и решавате да го продадете. Отваряте мобиле.бг и установявате, че почти нови возила, също като вашето вървят под 10 000 лв. и тогава вече ви се изяснява точно колко голяма е била грешката.
                    Колегите са лаконични в мненията си и наистина не се аргументират сериозно, но не приемайте това като заяждане, а като най-искрен съвет.
                    Technical Rescue Direct - life lies in courage
                    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                      Със споменатия модел не. Но от предишен екземпляр, нарисуван и сглобен от същия калс бавноразвиващи се деца в час по трудово, имам такъв опит, слава богу натрупан със служебни, а не лични средства, че ще ми държи влага много дълго. Схемата за купуване на такъв боклук е точно описаната от вас - много екстри, супер лицензен двигател, нисък разход и всичко това на полвин цена. И така първите 500 км. После почвате подред на всяка смяна на масло да сменяте и скоростни кутии, раздатки, диференцияли, глава на СУПЕР МЕРЦЕДЕСОВИЯ МОТОР, полвината окачване и каквото се сетите още. След 1-2 години и ХХ ХХХ лв. разбирате, че сте направили сериозна грешка с този автомобил и решавате да го продадете. Отваряте мобиле.бг и установявате, че почти нови возила, също като вашето вървят под 10 000 лв. и тогава вече ви се изяснява точно колко голяма е била грешката.
                      Колегите са лаконични в мненията си и наистина не се аргументират сериозно, но не приемайте това като заяждане, а като най-искрен съвет.
                      Това,мисля,е най-точно казано.

Коментар

Аз така се замислих малко за тия возила Китайски и пак не мога да вдяна какво кара хората да си купят такъв КОШ защото гледам почнаха все повече да се разкарват тук-там такива чудесаНямам нищо против Китайските стоки-ама за коли и подобни неща са на светлинни години назад от всички производители.
                        Какво хубаво намира някой в такава кола че я купува освен ниската и цена(и не е и толкова ниска даже)

Коментар

Тъжно, но факт!
                          Technical Rescue Direct - life lies in courage
                          http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Не е киатйска.Корейска е.Май...

Коментар

Едно малко по-различно предложение. Защо не поразгледаш вановете. Доста от тях предлагат това което е поставено като изисквания за място, обем на багажника и т.н. На първо четене веднага се сещам за Фолксваген Туран. Предлага се с хубави дизелови двигатели, в комбинация с автоматик (DSG), има и 7 местна версия.
                              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

вече само коли гледам стана ми като професионално изкривяване, багажникът освен че трябва да е просторен трябва и да е на възможно най ниско ниво на затваряне до бронята например, че малката ми щерка която засега кара колата и прибира количката тежи 45кг. мокра та затова да не се налага да вдига много нависоко количката. Гледах и аутлендъра на Мицубиши прекрасен е, но го предлагат само с 2400кб бензин дизела само с механична кутия

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X