Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ssangyong Kyran

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ssangyong Kyran

Първоначално публикуван от danaka69 Преглед на мнение
    Преди години брат ми имаше такъв,модел 2001г.Беше на 4 години двигател дизел МБ мощен,маневрен, пъргав, гори като ламя, добра возия ,просторен отвътре.За тия години под пласмасите всичко беше на "тор" След като го продаде счупи клапани на двг,като го отвориха беше отварян поне още 4 пъти, всеки майстор си беше оставил свои различни белези по ангренажа.
    Първите двигатели на МБ бяха читави,после нещо надписа само остана по капака.Имаха проблеми с раздатка и с.к.Карал съм Мусото 2,9 извънградско и беше комфортно,на черно не съм стъпвал.Продадох го за 1800 лв.Новия собственик още си го джътка...на 4 скорости ,че 5-та...
    Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
    Disco 1 бекъп
    Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Аз карам такъв 2000д-2010г.Взех го нов от магазина.На 40000км е.Не съм имал проблеми.За града не е много удобен.Има много добра проходимост.Н е е много икономичен.Много съм доволен от колата.Помисли добре за какво го купуваш-Ако е да ходиш за риба,на вилата по калта или да стовариш лодката на пясъка-става.Ако ще се завираш по горите и канавките-не става.Ако ще ходиш на ски с него-вземи нещо по леко.Виж го тоя Кайрон да не е на 300000км.Препоръчвам ти да го закараш в сервиза да го огледат преди да го купиш.

Коментар

Re: Ssangyong Kyran

Привет отново, сумирайки мненията изписани от вас по темата май се спрях на това.. Чудя се обаче дали може да се мисли за намаление на цената. Та ако ви се занимава с удоволстви ще прочета още коментари .
        Не позволявайте на адреналина и гордостта ви да управляват мотора, защото всичко става много бързо!

Коментар

Няма гуми, волана е сменян,най вероятно еърбега е излетял,ако този модел има, топката на скоростния лост е сменяна, правен му е някакъв лифт. ето ти 3к назад.
          Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
          Dacia Duster 4WD

Коментар

За марката ,добре си се ориентирал,за OFFRoad е идеален,за тази цена ми се вижда доста "изтормозен".Не виждам кой знае какъв OFFRoad пакет,освен лифт и фланци.За риба не става на мен ОФА ДБ ми е малка като тръгна за риба.
            ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844

Коментар

От: Re: Ssangyong Kyran

Първоначално публикуван от Userisonline Преглед на мнение
              Привет отново, сумирайки мненията изписани от вас по темата май се спрях на това.. Чудя се обаче дали може да се мисли за намаление на цената. Та ако ви се занимава с удоволстви ще прочета още коментари .
              леко оффф
              Да знаеш, че линкове към обяви не са разрешени, само като снимки може, ама то така по картинки е като гледане на боб
              Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
              И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
              вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Re: Ssangyong Kyran

Привет отново,
                след изчетеното до тук, а и доста разпитвания и т.н. в крайна сметка преди около месец си купих Jeep Cherokee 2.5 CRD. много съм доволен и искрено ви благодаря за отзивите
                Чак сега обаче смогнах да кача снимки:
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P3240279.jpg
Прегледи:1
Размер:240.0 КБ
ID:5465017 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P3240280.jpg
Размер:143.6 КБ
ID:5465018 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P3240278.jpg
Размер:216.8 КБ
ID:5465019..
                Засега толкова, от вчера са от Княжево.
                Още един път благодаря на отзовалите се.
                Не позволявайте на адреналина и гордостта ви да управляват мотора, защото всичко става много бързо!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X