Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ssangyong Kyran

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ssangyong Kyran

Привет на всички, за много години! Нека да е една много ползотворна и безаварийна година
    Сега по темата - от известно време се каня да си купувам джипче и ми предлагат внос от Германия Ssangyong Kyran 2007-ма. Аз до този момент не съм карал джип, но по принцип знам да не се доверявам на корейските автомобили. Затова се обръщам към всички вас за мнения, впечатления, съвети.. Предварително благодаря

П.П. Предпочитам къса база, но ако толкова не се намери може и дълга, макар да не ми трябва реално.Абсолютно максималният бюджет е 10.000 лв. и да е кола след 2000-та с ръчна скоростна кутия.
    Не позволявайте на адреналина и гордостта ви да управляват мотора, защото всичко става много бързо!

От: Ssangyong Kyran

Колеги ударете едно рамо на колегата - наше момче е (аз бих го направил с удоволствие но хал-хабер си нямам от тази марка)! Благодаря ви предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от Userisonline Преглед на мнение
      по принцип знам да не се доверявам на корейските автомобили.
      Нищо принципно лошо няма в корейските автомобили, в този Форум Кия са на почит, ама ти защо се спря точно на това чудо?

Коментар

Първоначално публикуван от Userisonline Преглед на мнение
        , но по принцип знам да не се доверявам на корейските автомобили. .
        Подобни мнения имаше преди двадесетина години и за Японските, ама както обикновено става - учениците в доста от случаите задминават учителите си.
        Е, има и изключения, ама те потвърждават правилото.

За конкретния модел и аз не съм наясно, но отношението цена/качества е в полза на Корея. - лично мнение.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
          Колеги ударете едно рамо на колегата - наше момче е (аз бих го направил с удоволствие но хал-хабер си нямам от тази марка)! Благодаря ви предварително.
          Ами за да му ударят рамо, май ще е добре да каже за какво му трябва.

Още по-добре ще е да попрочете нещо тук и да не бърза с необмислени покупки .

Аз лично не се наемам, ама точно въпросната марка, май не е добра идея .
          Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
          И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
          вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Не е ли Kyron?
            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
              Не е ли Kyron?
              Ами така е, нещо като к*р он

Абе щом 2007г струва 10 000, сигурно има защо
              Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.

Коментар

Re: Ssangyong Kyran

Kyron е да
                Като цяло предпочитам къса база, например Pajero, проблема, е че баща ми ще ме подпомогне малко с пари, обаче само ако е дълга база и да е по-луксозен, а пък мен дали има подгревки на седалките и подобни не ме вълнуват особено. Ще се ползва основно зимата в града и лятото до някой и друг язовир, с идея след време да се ъпгрейдва с ролбари, окачване, гуми.. Вълнува ме разбира се и разхода, а и дали има части..май това е
                Не позволявайте на адреналина и гордостта ви да управляват мотора, защото всичко става много бързо!

Коментар

Ами най-добре попрелисти* въпросния раздел, има много теми с кратки въпроси тип "какъв" и отговор: "жълт"
                  Такива спокойно ги прескачай, но по-стари се намират по-добре формулирани въпроси и отговори.
                  Ползвай и търсачката, като има опция да търси само в този раздел, под лентата със номерата на страниците.

Също така в тази тема: Колко ви харчи вашият 4х4?

Може да разгледаш, като пак може да търсиш определена марка/модел, да не ровиш всички страници

Може да почнеш от някое мобиле, да разгледаш какво се предлага за приготвения бюджет, от там на татък марка/модел въпрос на вкус

В началот на раздела е залепена тема Цени рез. части за различните марки и модели 4х4

Не е много активна, но поне за някаква представа.
                  Имай едно на ум, че след закупуването ще трябват приблизително 1000лв за регистрация, консумативи и други дребни неща. Като това е минум, 'щото не се знае от чувала какво ще излезе

И не се засилвай/бързай с необмислени неща. Е и не дълбай много, че ще ти се запали главата и има вероятност да останеш много объркан

Ама пак да кажа, направи едно сравнение с търсене без да слагаш година на производство, само примерно 10 000лв и виж какво излиза и какви години е И се запитай, защо тоя кУрон струва толко.

Коментар

Виж сега,не съм имал и не ща да имам такова "нещо".Карал,"пробвал" съм им цялата гама модели-просто е свързано с работата ми.Мога да ти кажа моето мнение-много са грозни отвън,прилични отвътре и не толкова надеждни,а части-само при вносителя.Демек-ако имаш излишни парета,да го подържаш само в сервиза им-честито,ако не-смени марката.От мен толкоз.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                      Виж сега,не съм имал и не ща да имам такова "нещо".Карал,"пробвал" съм им цялата гама модели-просто е свързано с работата ми.Мога да ти кажа моето мнение-много са грозни отвън,прилични отвътре и не толкова надеждни,а части-само при вносителя.Демек-ако имаш излишни парета,да го подържаш само в сервиза им-честито,ако не-смени марката.От мен толкоз.
                      Изпревари ме.На тия дизайнерския екип немедленно трябва да бъде разстрелян.

Коментар

Имал съм допир до въпросната красотия..някакви много смесенни чувства.Като сравнявам с Мусото като че ли е по-зле от към издръжливост.Има бая детски проблеми,трудно намирам части,даже застрахователите ги мразят.За дизайна няма да коментирам,че по улиците си движи Фиат Мултипла,щом него го харесват,за всеки влак си има пътници.
                        Едни 10000 лв винаги бих ги изхарчил за нещо японско или английско,нищо че е от 90-те години....лично мое мнение!
                        Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
                        Disco 1 бекъп
                        Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Re: Ssangyong Kyran

Окей, мерси много за отзивите, ще ги имам предвид

Коментар

Преди години брат ми имаше такъв,модел 2001г.Беше на 4 години двигател дизел МБ мощен,маневрен, пъргав, гори като ламя, добра возия ,просторен отвътре.За тия години под пласмасите всичко беше на "тор" След като го продаде счупи клапани на двг,като го отвориха беше отварян поне още 4 пъти, всеки майстор си беше оставил свои различни белези по ангренажа.
                            ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844

Коментар

Сангйонг е фалирала фирма, дизайнът е странен, но това са и част от причините за изгодната цена... За градско каране аз не бих го взел, но е въпрос на вкус... Защо просто не отидеш до Ратола Моторс за тест драйв преди да взимаш решение...
                              И второ конкретният екземпляр, който си набелязал в какво състояние е, на какви км и т.н. В Германия поне е малко вероятно да те излъжат за тия неща...
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X