Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Азия Рокста

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Азия Рокста

Деди, като гледаш, гледай дали ще събере двигател скорости и раздатка от ZJ 5,2 и ми кажи ако става

Коментар

Дизеловата Рокста е plug&play с Киа спортидж 2,2д..Може да мислите и в такава посока...
      Аз лично,бих ползвал само рамата и купето от Рокстата.Отделна РК(Газ 69 или 66,Г-класа) и ДВГ и скорости от кола със задно(примерно БМВ),комплектовани с яки мостове(примерно Патрол или редукторни).
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

От известно време карам интензивно това корейско извращение и впечатленията ми са:
        Много яка и преосигурена рама, мижав двигател, полуоси като солетки, возия като на лагерница, разход като за джип, неочаквано прилично отопление, въпреки мекия таван, прилична маневреност, неподправено желание да се обърне при страничен наклон, невъзможност да преместиш седалката до нормална позиция. Добра хидравлика. Силно преоразмерени спирачки, за сметка на това без разпределител на спирачното усилие. След 80км/ч, става леко изнервяща по бабуните на Ботевградско шосе.
        Ускорява до 120 за по-малко от седмица, иска бавни от нема нищо. Горивната система е леко перверзна (карбуратор с нещо като ТПС и ламбда контрол)
        Колата е в почти ново заводско състояние, с чисто нови БФГ АТ 215/75/15. В момента е на 1800км, но беше в МНОГО лоши ръце. Бяха сгънали ресорите на 90 градуса... Беше карана доста време без охлаждаща течност.
        Основен ремонт на ДВГ. Изцяло ревизирана и подновена ходова част. Не тропа, не хлопа и не скърца.
        Доста проходима е, стига екипажът да има здрави пломби и нерви.
        Силовото предаване ми изглежда доста хилаво и се въздържах от по-големи гуми.
        Мисля, че ще и е по-добре с пружини. Тези ресори я лишават от ходове и язък за целите мостове. В този си вид би могла спокойно да конкурира като проходимост УАЗ и ГАЗ69.
        Като цяло добре замислено и КАЧЕСТВЕНО събрано "дървено" но кретеноустойчиво автомобилче. Просто и надеждно.
        Както е известно сред дамите "размерът няма значение, стига да е голям".
        Последно редактирано от Scrapheap; 06-12-12, 00:00.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X