Някой има ли представа какъв двигател може да сложа на Азията. Без значение Бензинов или дизел
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Азия Рокста
Свий
X
-
От: Азия Рокста
До колкото знам Рокстата е бензинова така че трябва да се спреш на бензинов двигател. Предавателните числа на диференциалите за дизел и бензин са различни.
Малко е популярен и от там малко информация за модела, камо ли пък за ТНТМта по него. Не че е невъзможно.
Успех.О899 2б2 1З2
-
Има и дизелови с двигател Мазда R2.С други думи,ако твоята Рокста е била дизелова грабваш един дизелов двигател от Мазда 626 ,2.2Д и заспива без никакви преработки.Последно редактирано от goshko-loshko; 27-07-12, 23:32.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rito Преглед на мнение...какъв двигател може да сложа на Азията.....0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от rito Преглед на мнениеможеш ли да го монтираш.....0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Скоро си присвоих една такава почти нова с убит двигател за служебна. Направих и основен ремонт на двигателя, по който 99% от частите са мазда 626 (f1.8 бензин
Разликата е в главата - маздата е с 12 клапана а рошката с 8. Ако намериш маздов двигател (старата карбураторна 626) си е plug&play
Двигател на това шаси можеш да сложиш почти всякакъв.
На мен ми е по-интересно да изхвърля ресорите и да сложа пружини. Нямам идея дали мостовете и трансмисията ще се разберат с да речем 31""Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение....ще се разберат с да речем 31"0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Колата ми е предоставена за извращения. Да се готви УАЗ Патриота парите са служебни и не са никак много
Няколко пъти виждам асфалт отблизо през страничното стъкло, което ме навежда на мисълта за фланци и много отрицателни джанти"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от rito Преглед на мнение.... Дядо владо дай един телефон да ти звънна ако може. ....0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар