Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Азия Рокста

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Азия Рокста

Някой има ли представа какъв двигател може да сложа на Азията. Без значение Бензинов или дизел

От: Азия Рокста

До колкото знам Рокстата е бензинова така че трябва да се спреш на бензинов двигател. Предавателните числа на диференциалите за дизел и бензин са различни.
    Малко е популярен и от там малко информация за модела, камо ли пък за ТНТМта по него. Не че е невъзможно.
    Успех.
    О899 2б2 1З2

Коментар

Има и дизелови с двигател Мазда R2.С други думи,ако твоята Рокста е била дизелова грабваш един дизелов двигател от Мазда 626 ,2.2Д и заспива без никакви преработки.
      Последно редактирано от goshko-loshko; 27-07-12, 23:32.

Коментар

Първоначално публикуван от rito Преглед на мнение
        ...какъв двигател може да сложа на Азията.....
        Всякакъв, въпрос на пари само......
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

можеш ли да го монтираш? Моята е бензинова но нямам претенции дали ще карам на бензин или дизел.

А ако е бензинова ?

Можеш ли да го приспособиш ако взема дизел 2.2 на мазда 626 ? При попложение че сега е бензин.
          Последно редактирано от CarTest™; 01-08-12, 09:52.

Коментар

можеш ли да го монтираш.....
            Пак повтарям, всичко може! Въпрос е на пари ( и то не толкова за мен и колегата), а за закупуване на правилните части и плащане на допълнителни външни услуги. Иначе се получава недвижима собственост, или паметник на глупостта...

Коментар

Скоро си присвоих една такава почти нова с убит двигател за служебна. Направих и основен ремонт на двигателя, по който 99% от частите са мазда 626 (f 1.8 бензин
              Разликата е в главата - маздата е с 12 клапана а рошката с 8. Ако намериш маздов двигател (старата карбураторна 626) си е plug&play
              Двигател на това шаси можеш да сложиш почти всякакъв.
              На мен ми е по-интересно да изхвърля ресорите и да сложа пружини. Нямам идея дали мостовете и трансмисията ще се разберат с да речем 31"
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                ....ще се разберат с да речем 31"
                ще, ще.....ама центъра на тежеста ще се качи нагоре, и главата на собственика и тя се качва нагоре, чак може да опре във вратите Божии, а при тези малки разстояния между гумите той да отвори за да я приеме....и става с по-широки мостове, ама трябва да се "тумбят" калници, друго окачване.......парииии

Коментар

Колата ми е предоставена за извращения. Да се готви УАЗ Патриот а парите са служебни и не са никак много
                  Няколко пъти виждам асфалт отблизо през страничното стъкло, което ме навежда на мисълта за фланци и много отрицателни джанти

Коментар

Стават 33-ки и им понася добре.Търкалят ги на Азийката вече втора година.Ресьорите са качени над мостовете и джантите са -44.Би могло да се каже ,че е стабилна.

Коментар

Колеги дайте по темата Какъв двигател да търся ? Дядо владо дай един телефон да ти звънна ако може. А иначе съм сложил мостове от УАЗ. Стана по широка за наклоните и малко по проходима от преди но Шибания мотор ме предаде.

Коментар

Re: Азия Рокста

МАЗДА 626. ( F8 )

Коментар

.... Дядо владо дай един телефон да ти звънна ако може. ....
                          Дядо се пише с малка буква (освен в началото на изречението) а Владо е с главна, това е името ми.....а цифричките под всеки мой пост са телефон

Коментар

Приемам забележката но не съм си поставял за цел да гледам правописа си............. Къде се намира сервиза за да намина направо да видим може ли да ми погнеш?

Коментар

Те тук.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X