Здравейте. Имах лада петица и бях много доволен от дуракоустойчивия и двигател и окачване, мина време запалих се по оффроуда и темата вече е лада нива. На едно място чета че лада нива има блокаж и на предния и на задния мост и на раздатката, на друго чета че има само на раздатката. Кое е вярно ? Защото ако има блокаж само на раздатката колкото хубаво толкова и лошо, защото блокажа на раздатката би ми помогнал при изкачване или спускане на много стръмен баир или ако съм потънал в дълбока пряспа или кал, но ако попадна странично в канавка на нива примерно две колела да са ми в контакт с калта а две във въздуха няма да ми помогне блокажа на раздатката. В някакъв форум бях гледал че има торсени (самоблокиращи касети ) за преден и заден мост за нива по 350-400 $. Разяснете ми какви системи имат джиповете лада нива ?
Предварително се извинявам ако съм сбъркал раздела или в някоя тема е писана тази информация, но съм чел откъслечни информации от темички които не отговарят на въпроса ми.
Предварително се извинявам ако съм сбъркал раздела или в някоя тема е писана тази информация, но съм чел откъслечни информации от темички които не отговарят на въпроса ми.
Коментар