Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГОЛФ1 ГТИ ТУРБО -Впечатления и мнения за автомобила

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ГОЛФ1 ГТИ ТУРБО -Впечатления и мнения за автомобила

Никакво кабрио не беше,6 пьти все греда с тия кончета и все не смея да се дьрвя на Голфовете били те с турбо или не.

Помниш ли едно време Рено 5 каква колица беше,ми 205 GTI 1.9?Abart на Фият беше десетина коня над моя Голф /без турбо/ а Суифта на Сузуки обираше точките с коне и кубатура.Това около ммммм 91-92,пьтвите кошници за млад карач.

Я ти си бил по Франция,кажи за Реното 5 колко му беше застраховката тогава?За Уно друг ще питам,че и те имаха една червена серия фьстьци бегачки.

Така сме я почнали на майтап та да се посмея до падане на батерията на телефона
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      ...кажи за Реното 5 колко му беше застраховката тогава?За Уно друг ще питам,че и те имаха една червена серия фьстьци бегачки...
      Млад шофьор въобще не можеше да го застрахова такова нещо Застраховките или директно отказваха, или обявяваха някакви цени дето бяха повече от цената на колата. Уно-то за което говориш е Уно Турбо i.e. Дивни машинки бяха.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Я, аз да питам /преди да сте заключили темата/, като не разбиращ нищо индивид - Къде казваш му е турбината, на въпросната снимка с К-джетроника?
        И още едно въпросче, ако позволите. Тоя заводския голф с турбото има ли си заводски кулер или не? /Найсе коня са си/

Коментар

Faster, за пореден път се излагаш... И като специалист механик за какъвто се представяш, излагацията е още по-голяма.
          /сега да не ми се вържеш, продължавай, забавно е...!/
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Goblin Реното с турбо или без?

Да питам и аз като застраховател

Жената се хили,седим в една крьчма и си припомнихме как скочих вьв Варна г Голфа и до София с разбита предница в снега.

Готина тема,БЛАГОДАРЯ за спомените кьм които ме вьрна
            Последно редактирано от BENZBOSS; 12-06-12, 00:09.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Реното с турбо де. Supercinq GT.

Коментар

Ти да не си механик?

Така де,да се уточним кое имаше турбо под капака едно време.

Кажи за Голфа сега,в Плевен ли почна манията преди да дойде Перник?
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Е, стига и ти де, ако бях механик щях да умра от глад... Как да оправям машина която знам че не съществува ? Директно я връщам

Коментар

Аз повече вьпроси нямам,на тия дето ги имам и жена ми може да отговори.

Закле'ам се обаче,4 цилиндрова Хондичка бие Мустанг с шестак под капака,от десет години го бие вече.

Да речем,че темата за мен е ясна,кой иска да я подкарва в к'ва да е посока,сльнцето залезе и не ми прегрява Айпада и като напиша нещо не цвили Тварде кьсо,пробвайте пак.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

VW Mk1 фабрично с турбо компресор НЯМА !
                      Лудак

Коментар

И снимки на оригинални ДВГ съм ви качил и вие се пеете ,освен да ви събера около един да се зверите ,ама нема как да стане!А като автомеханик не съм се изложил нито при 4, нито при 5, нито при 6 цилиндровите ,нито при боксерите ,а специалитет ми бяха 5 валовите на Ланча/то сигурно и такива мотори няма за некои/ и както казах на сервиз кола не карам за нищо ,независимо каква е, немам притеснения,па незнам кой е смешния на думи!Има и Голф с вентилация на дюзите плюс всичко друго!Много се палите за глупости бе момчетии кво се наточихте ,темата е и за разработки, тунинг изпълнения,а вие захапахте нема ,та нема и няма нищо общо с другата тема ПОДЧЕРТАХ по-нагоре ,просто се сетих за интересна кола!А относно Хонда Цвик и другите Японци не мое да им смогнеш с окачване даже и без сняг не само до София,а само на едно по разбито дефиле,трябва да правиш и преден и заден мост!/и за кое пак съм се изложил ,че нещо не се сещам/
                        Последно редактирано от faster; 12-06-12, 20:54.
                        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Ти ми начупи канчето,аз не мислех,че пак ще се включиш в темата,но на,добре дошьл отново.

Бади мьж и на думата си дрьж,има та има..........но упорит.Айде щом те влече да се посмеем малко,бях я забравил,но си се натискаш в темата та..........я кажи за Голфа сега,колко коня е?И с какво турбо?
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                            И снимки на оригинални ДВГ съм ви качил и вие се пеете ,освен да ви събера около един да се зверите ,ама нема как да стане!А като автомеханик не съм се изложил нито при 4, нито при 5, нито при 6 цилиндровите ,нито при боксерите ,а специалитет ми бяха 5 валовите на Ланча/то сигурно и такива мотори няма за некои/ и както казах на сервиз кола не карам за нищо ,независимо каква е, немам притеснения,па незнам кой е смешния на думи!Има и Голф с вентилация на дюзите плюс всичко друго!Много се палите за глупости бе момчетии кво се наточихте ,темата е и за разработки, тунинг изпълнения,а вие захапахте нема ,та нема и няма нищо общо с другата тема ПОДЧЕРТАХ по-нагоре ,просто се сетих за интересна кола!А относно Хонда Цвик и другите Японци не мое да им смогнеш с окачване даже и без сняг не само до София,а само на едно по разбито дефиле,трябва да правиш и преден и заден мост!/и за кое пак съм се изложил ,че нещо не се сещам/

За съжаление с горното темата достигна не само климакс, но и климактериум

Поради което ще се наложи да я приспя по хуманитарни причини. Предварително се извинявам на всички любители на пуканките.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X