Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изчезнал вид руски автомобили 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Изчезнал вид руски автомобили 4х4

Към темата да добавя и Волга 4х4
    http://tmp30.vokrug.info/pixs/1113227936-1.jpg
    Този модел е известен с много добрия ход на окачването.

Коментар

Тежка и лоша работа. Сега правим същото по гаражите. Значи спрямо заводите хобаджиите изоставаме с около 40 години)
      След толкова време е лесно да съдиш, грях ми на душата.

Коментар

Първоначално публикуван от bobsen Преглед на мнение
        Към темата да добавя и Волга 4х4
        http://tmp30.vokrug.info/pixs/1113227936-1.jpg
        Този модел е известен с много добрия ход на окачването.
        правено набързо, за щастие в малка серия. иначе не бих се оплаквал много ако някой ми я подари
        - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
        - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Тая няма кой. Всички екземпляри вече са музейни. Казват че още можело да се купи КГБшната. Макар че аз знам само един богат московчанин който лови такова чудо пет години. И не казва за колко я е купил, изглежда даже там е срамота да се приказва за чак толкова пари.

Коментар

затова обещах да не се оплаквам много

Коментар

А... ) Недей, аз ще им кажа да не ти скачат))

Коментар

10x

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                  Тая няма кой. Всички екземпляри вече са музейни. Казват че още можело да се купи КГБшната. Макар че аз знам само един богат московчанин който лови такова чудо пет години. И не казва за колко я е купил, изглежда даже там е срамота да се приказва за чак толкова пари.
                  До скоро се продваха 2 такива така че не е най - невъзможно.Ама с онова наистина можеш да се претрепеш качествено.
                  Все пак 400Nm i 200кс не са за подценяване.

Коментар

Първоначално публикуван от bobsen Преглед на мнение
                    До скоро се продваха 2 такива така че не е най - невъзможно.Ама с онова наистина можеш да се претрепеш качествено.
                    Все пак 400Nm i 200кс не са за подценяване.

През '99-та работех в БОДК. Говореха шофьорите че са имали такава Волга - с 8-мак мотора.

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                      Представям ви редкия вид Москвич 410Н 4х4 който дори и в бившата СССР е бил рядкост и М72-Пълноприводната "Победа"
                      Нали съм ретро фен, веднага намерих една обява за продажбата на такъв москвич,само да се намери мераклия да му се занимава

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...032&f1=details
                      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Като ретро и 4х4 фен съм много изкушен от тази обява,но информацията за колата е малко а и нямам транспорт от София с какво да я донеса!

Коментар

Първоначално публикуван от ГАЗ69 Преглед на мнение
                          Като ретро и 4х4 фен съм много изкушен от тази обява,но информацията за колата е малко а и нямам транспорт от София с какво да я донеса!
                          Обади се на човека и ще ти каже повече информация.Транспорта е най-лесен с една платформа и да си я довлачиш
                          Имай предвид че това е може би единствения такъв екземпляр в България.Аз за първи път виждам да се продава нещо подобно.А и съм убеден че крайната цена ще е доста по-ниска
                          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                            Нали съм ретро фен, веднага намерих една обява за продажбата на такъв москвич,само да се намери мераклия да му се занимава

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...032&f1=details
                            Един комшия има нещо подобно но не е 4x4.Много е готин
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                              Ето още високопроходими Москвичи които на дали някога ще видим дори и на изложба.Моделите са Москвич 415 и Москвич 416 произведени през далечната 1960година и Москвич 411
                              http://www.avto4x4.narod.ru/staty/vaserman.htm
                              този втория съм го виждал на изложба в Сиатал,даже имах снимка с него,много ми беше чудно как се е озовал там

Коментар

Айде и аз като фен на оффроуда и волгите да се включа със една доста интересна статия за тест драйв на волга 4х4 в наши дни
                                до колкото разбрах от статията тази волга е оригиналната (една от малкото), но са я преправили от М24 на 24-10 и специално за тест драйв-а са и "обули" оригиналните гуми
                                Колокото по-як е джипа - толкова по-търсен е трактора... :twisted:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X