Представям ви редкия вид Москвич 410Н 4х4 който дори и в бившата СССР е бил рядкост и М72-Пълноприводната "Победа"
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Изчезнал вид руски автомобили 4х4
Свий
X
-
До: Изчезнал вид руски автомобили 4х4
Тук мисля трябва да добавиш и доста по-новата Ода на ИЖВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеТук мисля трябва да добавиш и доста по-новата Ода на ИЖНеможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Само до преди няколко години в Ижевските автомобилни заводи произвеждаха ИЖ Ода, която съществуваше и във 4Х4 вариант.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Такава ПОБЕДА преди 2 год. видях в един пункт за вторични суровини. Бяха я купили без документи и с още един двигател за 250 лв. Тъй като познавам собственик от много време, беше си оставил време да помисли за каква цена ще ми я даде. След около половин година мислене, я закара на по-голям прекупвач на желязо, който не й прости ......
Коментар
-
Ето още високопроходими Москвичи които на дали някога ще видим дори и на изложба.Моделите са Москвич 415 и Москвич 416 произведени през далечната 1960година и Москвич 411
http://www.avto4x4.narod.ru/staty/vaserman.htmПрикачени файловеПоследно редактирано от banjo; 12-12-07, 12:48.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
ето една машина и от менПрикачени файловеGaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan_set Преглед на мнениеЧак сега разбирам Ауди от къде са крали идея за AllroadПопрочети тук още, позагледай историята на тази фирма Ауди, на една друга фирма JEEP и после може и други аналогии да направиш
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
А ти поговори с Тера Инкогнита, позяпай неговия архив. Други мисли ще ти дойдат. И за други години.
Не познавам КБ-то на Ауди. Но в сравнение с КБ Москвич на пръв поглед са прости занаятчии. Какво, кога и защо е заминавало на конвейерът е трети въпрос.
Коментар
-
))
Лесно ще го намериш на ауто.ру. Ако те хареса и има време - ще говори с тебе. Откак е ценен частник няма много. Но ако има интересна тема - непременно ще ти се обади. Не че съм фукльо, ама с такова познанство не само аз се гордея. Наистина знаещи хора - също. Конкретен спец.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар