Обява

Свий
Няма добавени обяви.

REXTON 2.7 XDI ремонт кардан ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: REXTON 2.7 XDI ремонт кардан ???

Нищо не се вижда, ама звука ми напомня на този, когато кучето ми си гризе гранулите.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Доста периодичен е звука. При каква скорост се случва това? Този звук не ще да е само от шлиците на кардана. Ако е само от него то не трябва да има и един шлиц.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Съжалявам!!!Бях обещал клипче,но забравих.Звука е периодичен защото го въртя на ръка.Кардана е свален от автомобила и наистина няма нито един шлиц.

Коментар

Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение
          Съжалявам!!!Бях обещал клипче,но забравих.Звука е периодичен защото го въртя на ръка.Кардана е свален от автомобила и наистина няма нито един шлиц.
          А ще го ремонтираш ли и къде, колко пари?

Коментар

Този е с разбити карета и изронени шлици.Ремонтирах оригиналния на зоологическата градина.Насаждане на шлици от нещо си 360лв.

Коментар

Да съжалявам че пиша чак сега. Имам такава машина от доста време Rexton 1, 2.7Xdi, новата маска и LED таблото 2005- Знам и всичките болешки! Просто предните кардани не стават. Много, ама много слабо място са и основно се получава луфт в шлиците и започват да се изхабяват много! Луфта става все по голям и...досега не съм виждал случай, но предполагам че е възможно може би в 5% от случайте кардана просто да се счупи и да направи щети наоколо. А в останалия случай, който е за предпочитане е просто да са толкова изронени че да превърта тотално! Ако имате други въпроси ще се радвам да отговоря. Лично аз в момента трябва да:
              - ремонтирам същия въпросен кардан по някакъв начин;
              - да отремонтирам заден диференциал, тъй като в него в момента от половин година се е появил някакъв луфт и ме е страх да я дам в серви, че всички са едни разбирачи;
              - да сменя подгревни свещи по някакъв наичин ( изгорели са и съм на 95% сигурен че ще се скъсат а не искам да махам глава);
              - имам леко виене като е ли отпред в ляво ( не е от ремъка той си вие понякога ) по скоро ми се струва че е хидравличната помпа или водната. Чува се на ниски обороти 1800-2000 и звука наподобява минаването на въздушни мехурчета през тръбичка;
              - има и още но това са наложащите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X