Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Щаер-Пух Пинцгауер
Свий
X
-
От: Щаер-Пух Пинцгауер
Заспивай спокойно,че ако видиш още някое друго качество, и болниците после няма да те приемат.
Като гледам такова изкачване е характерно за друг вид машини с наляти безброй мангизи в тях,а Пинци се справя отлично и без подобрения.
Жалко,че моя седи като бездомно куче и няма кой да го осинови.
Последно редактирано от the_trident; 24-02-11, 09:43.ПАВКО
0888802068
Коментар
-
От: До: Щаер-Пух Пинцгауер
Здравейте, пинца е само бензинов , дизела с булдоча муцуна е унимог и е с главно предавана не с чупещ се мост .Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеСеа кво, нова модна дума ли има? Рампа?
Не го хваща стандартната рампа, там ходовете на криковете са 90 см. И кво? Статичното измерване не значи точно нищо.
Играчката е чисто менте. Конструкторът и е генетичен и законен син на конструкторът на ония Татри. Така че тя е всичко на всичко умалено копие на известните самосвали. Значи ходовете са тъкмо колкото дължината на полуоските.
Прочее, със стандартните 500 кила товар отзад е 30% по-бързо и по-проходимо отколкото празно. 6х6 - също. И за удивление на вярващите че изключването на предния мост е за пестене на гориво - разходът така и иначе е еднакъв
)
Дизелните се познават по ръбатата булдожа муцуна, и пак напук на вярата са по-силни от бензиновите. Всички чаркове на ходовата част са еднакви отпред-отзад и взаимозаменяеми. Това докарва висока ремонтопригодност, ниска себестойност, и крайно висока продажна цена. Понеже е модно, пък и между другото американците са почнали да ги купуват много. За да сменят с нещо смислено легендарния, или къв там беше, гейваген Хъмви. Щото няква дребна и евтина победоносна война се проточи, ковчезите станаха много, и вече гъзарията намаля, трябва си и джипове освен катафалки с климатици.0878644444 Йордан
Коментар
-
Не ти и трябваПървоначално публикуван от samuraj Преглед на мнениеСамо тва със "Самурайчетата" не го разбрах.........
ПАВКО
0888802068
Коментар
-
От: До: Щаер-Пух Пинцгауер
Данчо,данчоПървоначално публикуван от dan4o72 Преглед на мнениеЗдравейте, пинца е само бензинов , дизела с булдоча муцуна е унимог и е с главно предавана не с чупещ се мост .
Този на който редактираш мнението е бъкан със знания и рядко греши.
Имаш време да се поправиш.
Поздрави.ПАВКО
0888802068
Коментар
-
Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Честито колегаПървоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеИ Аз се пообзаведох с един такъв но най-вече за работата ми тъй като ми се случва да имам трудно достъпни обекти из балканите и нещо требва да влачи инструмент и материали, даже се замислям за още една две такива машинки.
.[ATTACH=CONFIG]333462[/ATTACH]
красавец изглежда детствен и моя някога беше така ,но гората си взе всичко от него затова и цената му е такава.ПАВКО
0888802068
Коментар
-
То хубаво ми честитиш за което ще почерпя ако се видим някога, ама има един момент където си ме притеснява доста и това е най-вече подръжката откъм резервни части, ти как се оправяш и откъде?Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнениеЧестито колега
красавец изглежда детствен и моя някога беше така ,но гората си взе всичко от него затова и цената му е такава.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Пинца не се троши,а ако стигнеш дотам ще го мислим тогава.Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеТо хубаво ми честитиш за което ще почерпя ако се видим някога, ама има един момент където си ме притеснява доста и това е най-вече подръжката откъм резервни части, ти как се оправяш и откъде?ПАВКО
0888802068
Коментар
-
Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
Калоян Кирилов
LZ2ZGT
Коментар
-
Няма стари ,има можещи и всички останали.Цената се определя от качеството и възможностите.
За да ти спестя главоболията прочети нещо за STYER PUCH PINZGAUER и ще си отговориш на въпроса,а ако имаш и шанса да го покараш съвсем ще ти се изясни картинката.ПАВКО
0888802068
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар