На бул, "Черни връх", след "Мототехника", в един двор е изложено това нещо. Не съм го гледал от близо. Пише -"Продава се"!Някой знае ли повече? Седи, май, от доста време. Учудва ме, че никой не се интересува, а на външен вид е обещаващо...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Щаер-Пух Пинцгауер
Свий
X
-
До: Щаер-Пух Пинцгауер
Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнениеИма и тема във форума. Това е Пинци на колега the trident. Двигателя е 2,5 бензин, рязано е, гласено е - става.
За какво става бе Асене.
За двама или за четирима.
За състезание или за разходка
За офроуд или за преходи и по асфалт.
За бързо каране или за траял.
Не се заяждам.
Човека пита ама не казва за какво му е.
Коментар
-
За двама еПървоначално публикуван от markan Преглед на мнение
За какво става бе Асене.
Не се заяждам.

За разходка става, за състезание е бавно
За офроуд, по асфалта е некомфорно и скороста му е доста ниска
За траял - както написах по-горе, не е скоростна машина
Нека човека да си прецени за какво му трябва и дали това е неговата машина.RB Patrol Team
Коментар
-
Няма какво да преценявам! "Нещото", поне на външен вид, пък и като име, е доста впечатляващо и ако не ме чакаха 2 коли, сигурно щях, по-сериозно да се заинтересувам. Пуснах въпроса, защото седи доста време, пък ,както се вижда няма клиенти. Хора от форума се занимават с реставрация и тунинг на по-големи бараки, а тук няма интерес. Моята слабост, поне за сега, са бегачките и ако се преквалифицирам на 4 х 4, това, вероятно, ще бъде в някой следващ живот. Пак да кажа, впечатли ме външният вид и името, та не можах да се сдържа!
Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
клиенти има,но ПИНЦА е само за ценителиПървоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеНяма какво да преценявам! "Нещото", поне на външен вид, пък и като име, е доста впечатляващо и ако не ме чакаха 2 коли, сигурно щях, по-сериозно да се заинтересувам. Пуснах въпроса, защото седи доста време, пък ,както се вижда няма клиенти. Хора от форума се занимават с реставрация и тунинг на по-големи бараки, а тук няма интерес. Моята слабост, поне за сега, са бегачките и ако се преквалифицирам на 4 х 4, това, вероятно, ще бъде в някой следващ живот. Пак да кажа, впечатли ме външният вид и името, та не можах да се сдържа!
ПАВКО
0888802068
Коментар
-
1.може и 15 да се ка4ат ,а и да седнат дори.2 дълго време и по сътезания се доказваше.има статистикаПървоначално публикуван от markan Преглед на мнение
За какво става бе Асене.
Не се заяждам.
.за разходка,но само ,ако е хард иначе за поляните се продават Самурайчета
).3 НЕ СТАВА.4 само за мъже и то с здрави ръце
ПАВКО
0888802068
Коментар
-
Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение1.може и 15 да се ка4ат ,а и да седнат дори.2 дълго време и по сътезания се доказваше.има статистика
.за разходка,но само ,ако е хард иначе за поляните се продават Самурайчета
).3 НЕ СТАВА.4 само за мъже и то с здрави ръце
Късмет с продажбата.
Лично мен ме кефи много.Още повече като видях как извлече УАЗ-а нагоре по баира.
Коментар
-
Сеа кво, нова модна дума ли има? Рампа?
Не го хваща стандартната рампа, там ходовете на криковете са 90 см. И кво? Статичното измерване не значи точно нищо.
Играчката е чисто менте. Конструкторът и е генетичен и законен син на конструкторът на ония Татри. Така че тя е всичко на всичко умалено копие на известните самосвали. Значи ходовете са тъкмо колкото дължината на полуоските.
Прочее, със стандартните 500 кила товар отзад е 30% по-бързо и по-проходимо отколкото празно. 6х6 - също. И за удивление на вярващите че изключването на предния мост е за пестене на гориво - разходът така и иначе е еднакъв
)
Дизелните се познават по ръбатата булдожа муцуна, и пак напук на вярата са по-силни от бензиновите. Всички чаркове на ходовата част са еднакви отпред-отзад и взаимозаменяеми. Това докарва висока ремонтопригодност, ниска себестойност, и крайно висока продажна цена. Понеже е модно, пък и между другото американците са почнали да ги купуват много. За да сменят с нещо смислено легендарния, или къв там беше, гейваген Хъмви. Щото няква дребна и евтина победоносна война се проточи, ковчезите станаха много, и вече гъзарията намаля, трябва си и джипове освен катафалки с климатици.
Коментар
-
От: Щаер-Пух Пинцгауер
http://www.staufferclassics.com/pinzgauer.html
Тук пише, но Стефан си го каза изчерпателно. Машината е маниашка, името започнах да си го повтарям на ум.Александър
Коментар
-
Пък за дифа..не знам какво да кажа.
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1280&bih=854За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Пинца си се продава. Струва си
А и колегата е готин.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар