Обява

Свий
Няма добавени обяви.

сан йонг муссо/ помощ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: сан йонг муссо/ помощ

немога да реша проблема помагаите молляви.

Коментар

здр.Имам вапрос,ако някой ми помогне ще сам много благодарен.Отворих всичко за което се сетих,има ток на всякаде,едната полуоска беше излязла и я оправих,моторчето на раздатката сащо работи, но забелязах че вилката която влиза в раздатката се варти много лесно и се чудя дали това е проблема.Благодаря предварително

Коментар

Сваляй скоростната кутия и раздатката и гледай. Ама и да видиш какво е счупено, не се сещам как ще я ремонтираш на разумна цена. Търси втора ръка скорости и раздатка или продавай колата на части. И как така полуоската е излязла?
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

незнам как е излязла най-вероятно преди мен някои е ровил.Не мога ли да извадя само раздатката без кутията и да сменя само раздатката.

Коментар

Можеш да свалиш само раздатката.Държи се на 5 болта.Сваляш двата кардана и кабелите и я сменяш.

Коментар

още едно вапросче дали става от друг джип раздатката,имам предвид 2.3, 2.9 бензин или дизел, автомат или рачка.БЛАГОДАРЯ предварително

Коментар

Раздатъчната кутия е два типа - с трипозиционно управление на 4х2 4х4 бавни 4х4, т.нар. полупривод (халфтайм) или пълноприводна - с междинен диференциал и двупозиционно влючване 4х4 и бавни 4х4. Съветът ми е - потърси моторче от раздатка, монтирана на същия вид кола - с постоянно 4х4 или с парттайм 4х4. Двигателят е без значение. И пишете от къде сте, няма да дойдем да ви изпием бирата и да ви опразним хладилниците, можем само да помогнем за решаване на проблема.
                Последно редактирано от kulishev; 09-07-12, 16:41.
                Георги Кулишев
                Ямбол
                0889 42 00 74

Коментар

И аз имам един проблем с тая раздатка, мусото ми е с 3 позиции на копчето за двойно 2H 4H и 4L, 4H си има, тоест работи но 4L няма. Двете ми лампи светят постоянно на таблото за 4H и 4L а в книжката като чета това значи, че има проблем някакъв. Иначе сменихме цялата кутия и раздатка и пак сущия проблем 4х4 бързи имa, бавни пак няма. Някакъв съвет от къде да търся проблема ?

Коментар

Първоначално публикуван от Martin Sashev Преглед на мнение
                    И аз имам един проблем с тая раздатка, мусото ми е с 3 позиции на копчето за двойно 2H 4H и 4L, 4H си има, тоест работи но 4L няма. Двете ми лампи светят постоянно на таблото за 4H и 4L а в книжката като чета това значи, че има проблем някакъв. Иначе сменихме цялата кутия и раздатка и пак сущия проблем 4х4 бързи имa, бавни пак няма. Някакъв съвет от къде да търся проблема ?
                    Сменена раздатка и отново блокиране на бавните скорости? А моторчето на раздатката същото ли е ? Диагностика в сервиз с модул за Санг Йонг правихте ли ? В Сливен го закачат в Бош, предполагам, че и на други места имат софтуер и кабел.
                    Георги Кулишев
                    Ямбол
                    0889 42 00 74

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X