Обява

Свий
Няма добавени обяви.

сан йонг муссо/ помощ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• сан йонг муссо/ помощ

имам следния проблем спусках се по надолнище нещо лопаше спрях и влезнах в бавните и остана така вартя копчето щрака но не одлепя помогнете сега варви само до 50км

От: сан йонг муссо/ помощ

Покарай малко на задна уа. Можи пък да одлипи и да влезниш у бързити.
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
      ....... и да влезниш у бързити.
      Ньие шъ влези у сирвизъ на бат`Гьоре Ментето дето е до тях а он че го сгласи бръка му съ отзад с едно жилезо и съ ряпва с чуко......

Първоначално публикуван от Ивайло87 Преглед на мнение
      Имам следния проблем. Спусках се по надолнище, нещо хлопаше(тропаше), спрях и влезнах (включих) в бавните и остана така. Въртя копчето, щрака, но не отлепя. Помогнете, сега върви само до 50км
      Ивайло, ако искаш помощ пиши от къде си! Кола от клавиатурата на компютъра не се оправя.
      Не твърдя че съм безгрешен, или че граматиката ми е добра, но твоята е безобразна. Когато видиш някой да пише с толкова правописни грешки ти се отщява да му помагаш.
      На раздатката трябва да има електромотор за управление бързи/бавни. Свали го и виж дали работи, дали привода му е счупен, или се е разхлабил нещо.....
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

имам следния проблем спусках се по надолнище нещо лопаше спрях и влезнах в бавните и остана така вартя копчето щрака но не одлепя помогнете сега варви само до 50км
        Как да ти кажа, понеже в този автомобил бавните се вкючват по електрически път.Там отдолу на раздатката има едно моторче, което се управлява от един компютър, който е под шофьорската седалка.Не е лошо да се отиде на сервиз и да се почне под ред.Диагностика на компа,проверка на датчиците по раздатката и разбира се моторчето.
        Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

От Силистра съм извиниме за грешките
          Благодаря ще пробвам и ще пиша.
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 01-07-11, 13:45.

Коментар

не е от моторчето.Можели ако няма масло в скоростната котия това да е провлема.

Коментар

Не е от моторчето.Може ли, ако няма масло в скоростната кутия това да е проблема.
              ..... Да, нещо да се е счупило вътре.....но си ми далече да го гледам. Като махнеш моторчето, оста ако може да се върти на ръка е врътни, и пробвай дали ще включи "бързи"
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Щом е от кутията се откажи дай го на вторични суровини.
                Така или иначе този паркетник си е едно голямо недоразумение.
                Патил съм от скоростната кутия и изгорях с много пари.
                5-а скорост ми изчезна, оказа се че някаква малка ламаринка, която подпира нещо си там в кутията се е счупила и трябваше да се смени цялата кутия, защото въпросната ламаринка е заварена към кожуха(ако мога така да го нарека).

П.П. Извинявам се за спама, но темата запали моите "Размисли и Стасти" към въпросния автомобил.

Коментар

Пробвах на ръка въртисе но пак неиска да излезне от бавните и незнам какво да правя вече.Тук в гр.Силистра няма един майстор който да ми каже от какво е вече направо се побърках.

Коментар

помагаите мoля ви.

Коментар

ПомагаЙте мoля ви!

Коментар

Закарай го в сервиз на марката.Оторизиран.
                        BMW X6

Коментар

Къде има такъв сервиз,аз съм от Силистра а тук няма.

Коментар

Оторизирани сервизи на вносителя на Санг Йонг има в София и Пловдив, но там и цифрите са много сериозни...

Коментар

Пробвах на ръка въртисе но пак неиска да излезне от бавните и незнам какво да правя вече.Тук в гр.Силистра няма един майстор който да ми каже от какво е вече направо се побърках.
                              Колега, какво се случи с колата, успя ли да се справиш с проблема на постоянно зацепените къси скорости? Ако не си и раздатъчната кутия е блокирала или строшена, мога да ти намеря такава. Не си посочил с постоянно 4х4 ли е колата или с парт-тайм ( на ключа за определяне режима на движение колко позиции има - 2 или 3)
                              Георги Кулишев
                              Ямбол
                              0889 42 00 74

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X