имам следния проблем спусках се по надолнище нещо лопаше спрях и влезнах в бавните и остана така вартя копчето щрака но не одлепя помогнете сега варви само до 50км
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
сан йонг муссо/ помощ
Свий
X
-
От: сан йонг муссо/ помощ
Покарай малко на задна уа. Можи пък да одлипи и да влезниш у бързити.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
-
Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение....... и да влезниш у бързити.дето е до тях а он че го сгласи
бръка му съ отзад с едно жилезо и съ ряпва с чуко......
Първоначално публикуван от Ивайло87 Преглед на мнениеИмам следния проблем. Спусках се по надолнище, нещо хлопаше(тропаше), спрях и влезнах (включих) в бавните и остана така. Въртя копчето, щрака, но не отлепя. Помогнете, сега върви само до 50км/ч
Не твърдя че съм безгрешен, или че граматиката ми е добра, но твоята е безобразна. Когато видиш някой да пише с толкова правописни грешки ти се отщява да му помагаш.
На раздатката трябва да има електромотор за управление бързи/бавни. Свали го и виж дали работи, дали привода му е счупен, или се е разхлабил нещо.....0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ивайло87 Преглед на мнениеимам следния проблем спусках се по надолнище нещо лопаше спрях и влезнах в бавните и остана така вартя копчето щрака но не одлепя помогнете сега варви само до 50кмEдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.
Коментар
-
От Силистра съм извиниме за грешките
Благодаря ще пробвам и ще пиша.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 01-07-11, 13:45.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ивайло87 Преглед на мнениеНе е от моторчето.Може ли, ако няма масло в скоростната кутия това да е проблема.Да, нещо да се е счупило вътре.....но си ми далече да го гледам.
Като махнеш моторчето, оста ако може да се върти на ръка е врътни, и пробвай дали ще включи "бързи"
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Щом е от кутията се откажи дай го на вторични суровини.
Така или иначе този паркетник си е едно голямо недоразумение.
Патил съм от скоростната кутия и изгорях с много пари.
5-а скорост ми изчезна, оказа се че някаква малка ламаринка, която подпира нещо си там в кутията се е счупила и трябваше да се смени цялата кутия, защото въпросната ламаринка е заварена към кожуха(ако мога така да го нарека).
П.П. Извинявам се за спама, но темата запали моите "Размисли и Стасти" към въпросния автомобил.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ивайло87 Преглед на мнениеПробвах на ръка въртисе но пак неиска да излезне от бавните и незнам какво да правя вече.Тук в гр.Силистра няма един майстор който да ми каже от какво е вече направо се побърках.Георги Кулишев
Ямбол
0889 42 00 74
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар